Burak Yeter... DÜĞÜN İSTANBUL'DA, BALAYI DÜNYA TURNESİNDE!

Burak Yeter... DÜĞÜN İSTANBUL'DA, BALAYI DÜNYA TURNESİNDE!

Türkiye’nin en iyi dj olarak anılan Burak Yeter geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu.

Türkiye turnesindeki bir günlük boşluğu düğünü için ayıran Burak Yeter,düğününe yakın arkadaşlarını davet etti. Yusuf Güney ve Çağlayan Topaloğlu’nun sahne aldığı düğünden sonra Türkiye turnesine devam eden sanatçı balayını ise dünya turnesinde geçirecek.

Kazakistan,Kıbrıs,Rusya ve Londra’da sahne alacak olan Burak Yeter;’’Balayını sahnede geçireceğim,en büyük aşkım müzik ve gördüğünüz gibi balayında da işimden ayrılamıyorum’’ açıklamasını yaptı.

DÜNYANIN EN İYİ MÜZİK ŞİRKETİYLE ANLAŞTI
 

Spinnin Records ile anlaşan Burak Yeter,bu şirketten çıkardığı Happy ve Go şarkılarıyla dünya müzik listelerini alt üst etmeye devam ediyor.

Rusya’nın Sonny Music şirketinden geçtiğimiz yıl çıkardığı Tuesday adlı şarkı ise Rusya,Azerbaycan, Belarus,Kazakistan, Moldova, Ukrayna ve Uzbekistan’da müzik listelerinde 1 numaraya yükseldi. Menajeri Mert Tükel;’’Türkiye’nin en iyi dj Burak Yeter’in adını dünyada da duyulması ülkemiz için onur verici bir durum.

Rusya’dan sonra şarkıların dağıtımı Avrupa,Amerika ve İngiltere’ye de yapılmaya başladı. Londra’da 25 Eylül’de özel bir gece de sahne alacak’’ açıklamasını verdi.

İŞTE KONSER TAKVİMİ! 1 AY BOYUNCA 20 KONSER VERECEK

Türkiye turnesine devam ederken başarılı dj Burak Yeter Antalya,Bartın,Fethiye,Kazakistan,Kıbrıs,Rusya,Londra,Muğla,Uşak gibi şehirlerde çifter çifter konser verecek. 1 Ayda 5 ülke,10 şehir ve 3 Türkiye bölgesinde toplamda 20 sahne alacak olan sanatçı bu yoğun performans takviminde yurt  dışında balayı yapacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.