Buray... "BABAMIN YANINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM!"

Buray... "BABAMIN YANINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM!"

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Buray oldu.

'1 Şişe Aşk' albümünün ardından çıkardığı son albümü ‘Sahiden’ ile büyük beğeni toplayan Buray, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu. 

Babamın Yanında Hüngür Hüngür Ağladım 

Lise yıllarında kızlar için sürekli şarkılar yazdığını söyleyen ünlü şarkıcı Buray “Öğrencilik zamanımda kızlara karşı en büyük silahım şarkılarımdı.

Kızlara şarkılar söylerdim ve onlar için şarkılar yazmadım. Hatta bir keresinde lisede bir kıza aşıktım. Bir gün babamın yanında Kenan Doğulu şarkısı çalınca, aklıma aşık olduğum kız geldi.

Ben de kendimi tutamayıp babamın yanında hüngür hüngür ağladım” dedi. 

Beni Yalın’a, Bruno Mars’a Benzetiyorlar 

Müzik piyasasına girdiği ilk zamanlarda kendisini Yalın’a Kenan Doğulu’ya Bruna Mars’a benzettiklerini ifade eden Buray “ İlk başta beni Yalın’a Kenan Doğulu’ya Bruno Mars’a çok fazla benzetiyorlardı.

Yüzümü, saçımı, şarkı söylememi benzetiyolardı. Bu da benim hoşuma gidiyordu. Ama ben yeni şarkılar yaptıkça bu benzetmeler azalacak ve bundan sonra gelecek genç arkadaşları da bana benzetecekler” dedi. 

Benim Gibi Davranmış 

Yaşadığı en ilginç anısının sorulması üzerine Buray “ Bir konserimden çıktım otele gittim. Herkes fotoğrafına beni etiketiyor ama ben bu insanlarla fotoğraf çektirmemiştim.

Sonra gördüm ki bana benzeyen birisi benmişim gibi herkesle fotoğraf çektirmiş. O arkadaşa ulaştım. Neden böyle bir şey yaptın diye sordum. 

Bana senin yanına geliyordum ama herkes fotoğraf çektirmek istedi. Benimde hoşuma gitti bu durum diye kendini savundu” dedi.

Otogarda Saatlerce Bekleyen Hayranım Vardı 

Bir hayranının saatler boyunca kendisini Manisa Otogarı'nda beklediğini anlatan Buray Bir arkadaşımızın kız arkadaşıyla arası bozulmuş.

Bana sosyal medyadan ulaşmış. Sevdiğim kız beni istemiyor acil evine gideceğim. Seni Manisa’da otogarda bekliyorum yazmış.

Bu mesajı görmedim. Saatler sonra bir mesaj daha atmış. Abi çok geciktim seni bekliyorum hadi neredesin diye” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.