Buray... YENİ ALBÜMÜNÜN İLK KONSER HEYECANI !..

Buray... YENİ ALBÜMÜNÜN İLK KONSER HEYECANI !..

Ağustos ayında yayınlanan “1 Şişe Aşk” albümüyle dijital müzik platformlarında zirveye demir atan Buray, geçtiğimiz akşam albümünün ilk konserinde dinleyicilerle buluştu.

Türkiye radyolarında şu sıralar en çok çalan şarkı olan “İstersen” ile müzik dünyasına başarılı bir giriş yapan Buray; geçtiğimiz akşam Jolly Joker’de “1 Şişe Aşk” albümünün en sevilen şarkılarını, kendisini izlemeye gelen kalabalık bir dinleyici kitlesiyle birlikte seslendirdi.

“Alacalı” şarkısıyla konserin açılışını yapan genç sanatçı, “İstersen” ve “Sen Sevda Mısın?” şarkılarını seslendirirken Jolly Joker’de büyük bir coşku yaşandı. 90’lı yılların sevilen şarkılarını da seslendiren Buray, repertuvarında “Kadınım”, “Fayton”, “Dedikodu”, “Geri Dön”, “Mecbursun”, “Sakın Gelme”, “Kandırdım”, “Hiç Bana Sordun Mu?” gibi şarkılara da yer verdi. Geniş İngilizce repertuvarıyla da müzikseverlerin beğenisini kazanan Buray; “Uptown Funk”, “Billie Jean” ve “Happy” şarkılarını seslendirerek eğlenceyi doruğa çıkardı.  

Enerjisi ve performansıyla dinleyicilere keyifli bir müzik ziyafeti yaşatan Buray’ı izlemeye gelenler arasında Mehmet Erdem, İrfan Özata, Cihan Güçlü, Ömür Gedik, Koray Avcı gibi ünlü isimler de vardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.