Burçin Orhon... 'BU YAŞTA EN ÖNEMLİ ŞEY SAĞLIK'

Burçin Orhon... 'BU YAŞTA EN ÖNEMLİ ŞEY SAĞLIK'

Obezite ameliyatı sonrası 23 kilo veren Burçin Orhon, eski ve yeni halinin fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

 Burçin Orhon “55 yaşındayım. Benim için ne kadar güzel göründüğümün önemi yok. Eski halime de dönmeye çalışmıyorum. Bu yaşta önemli olan tek şey sağlık” dedi.

21 Temmuz'da fazla kilolarından kurtulmak için obezite ve metabolik cerrahi ameliyatı olarak midesini küçülttüren Burçin Orhon, 23 kilo verdi. Eski ve yeni halinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Orhon, 'O kadar kilonuz yoktu canım, boşuna ameliyat oldunuz diyenlere selam olsun' diye yazdı.

Günaydın'dan İlker Gezici'ye konuşan Orhon, şunları söyledi: "Ameliyat olduğumda 106 kiloydum, 23 kilo verdim.

Normalde bu ameliyatı olanlar kısa sürede çok daha fazla kilo veriyor ama benim öncelikli amacım kilo vermek değil.

Benim fazla kilolarımdan öte diyabet ve uyku apnesi gibi yandaş hastalıklarım vardı ve hayat kalitem çok etkileniyordu.

Bu hastalıklarımdan kurtulmak için ameliyat oldum aslında. Şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum. Şeker ilacı kullanmıyorum mesela. 10-15 kilo daha vermeyi planlıyorum.

" Spor yaptığını ve diyetisyenle birlikte dengeli beslendiğini söyleyen Orhon, "Gazlı içecekler, nohut, fasulye gibi bakliyatlar ve zaten şeker hastası olduğum için hamur işi yasak. Gıda takviyeleri ve vitaminlerim de var" dedi.

Kamuoyunda oluşan 'eski haline dönmeye çalışıyor' algısından rahatsız olduğunu söyleyen Orhon; "Eski fotoğraflarınıza baktığınızda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Eski halime dönmeye çalışmıyorum. 55 yaşındayım. Eskiden de 'Ne kadar güzelim' diye dolaşmıyordum, bugün de 'Ne kadar güzel görünüyorum' demiyorum.

Ama keşke dans edebilsem. Sağlıklı olsam da yaşım itibariyle dans edemem. O yüzden bu yaşta önemli olan sağlıklı olmak."

GENÇ GÖRÜNMEYE ÇALIŞANLAR KOMİK OLUYOR'

Burçin Orhon saçlarını boyatmadığı için eleştirilmesiyle ilgili "Beş günde bir uzuyor, dipleri çıkıyor, onlarla mı uğraşacağım! Zaten benim boya alerjim var" diyerek doğal olmayı sevdiğini söyledi.

Orhon sözlerine şöyle devam etti: "Herkes genç görünmeye çalışıyor. Bence genç görünmeye çalışmakla genç olmak arasında fark var. Ben hiç genç görünmeye çalışmadım. Genç görünmeye çalışanlar da komik oluyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.