Burcu Esmersoy... ŞANTAJCISI BERAAT ETTİ!..

Burcu Esmersoy... ŞANTAJCISI BERAAT ETTİ!..

"Elimde cinsel içerikli görüntülerin var." diyerek tehdit edildiğini söyleyen Burcu Esmersoy'un davasında karar çıktı. Üniversiteli kız, delil yetersizliğinden beraat etti.

Burcu Esmersoy, "Elimde cinsel içerikli görüntülerin var" diye mesajlar aldığını söyleyerek üniversiteli kız hakkında şikayett bulunmuştu. Mahkeme deliler yeter diyerek genç kızın beraatine karar verdi.

"ELİMDE CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERİN VAR"

Geçen aylarda bazı tehdit ve şantaj içerikli mesajlar aldığını belirterek savcılığa başvuran  Burcu Esmersoy; şikayet dilekçesinde, fotomodel ve sunucu olarak çalıştığını, sosyal medyada 2.5 milyonu aşkın takipçisi olduğunu belirtti.

Kendisine, "Elimde cinsel içerikli görüntülerin var. Akıllı ol" diyerek şantajda bulunulduğunu söyleyen sunucu, ağır hakaret ve şantaja maruz kaldığını ileri sürdü. Esmersoy, yorumların çıktısını da dosyaya delil olarak sundu.

"O KİŞİ BEN DEĞİLİM"

Burcu Esmersoy'un şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, söz konusu sosyal medya kullanıcısının,  Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Saynur O. olduğu belirlendi. 19 yaşındaki üniversite öğrencisi hakkında şantaj ve hakaret suçu kapsamında dava açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.