Burcu Esmersoy... TANIDINIZ MI?

Burcu Esmersoy... TANIDINIZ MI?

Meme Kanseri ile Mücadele projesini 20 yıldır kesintisiz olarak sürdüren Avon’un Ekim ayı boyunca Türk Kanser Derneği ile birlikte alışveriş merkezlerinde (AVM) düzenlediği bilgilendirici etkinlikler devam ediyor.

İlki Optimum AVM’de şarkıcı Linet’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerin ikincisi AVON’un marka elçisi Burcu Esmersoy’un katılımıyla İstinye Park’ta düzenlendi.

 

Medikal Onkoloji Uzmanı Yard. Doç.Dr. Esat Namal’la birlikte katıldığı “Meme Kanserini Kafaya Taktık” söyleşisinde erken teşhisin önemine dikkat çekerek tüm kadınları bu konuda daha duyarlı olmaya davet eden Burcu Esmersoy şöyle konuştu:

 

“Benim daha genç olduğum dönemlerde doktorlar belirli bir yaştan sonra kontrole daha fazla dikkat etmek gerektiğini söylüyordu ancak meme kanseri artık çok daha erken yaşlarda görülmeye başladı. Bunun için elle muayenenin de daha erken yaşta başlaması gerekiyor. Belki insanlar bulabileceği şeylerden korktuğu için kendini kontrol etmekten çekiniyor ama özellikle bu yıl AVON aracılığıyla daha aktif rol aldığım Meme Kanseri ile Mücadele etkinlikleri kapsamında şu fikre ulaştım: Meme kanserinden ölüm yok ama geç teşhisin ciddi tehlikesi var. Kadınların meme kanseriyle ilgili danışabileceği pek çok kurum var. AVON var, Türk Kanser Derneği var, belediyeler var. AVON, gün boyunca #kafayataktik hashtag’iyle sosyal medyada yapılan paylaşımlar oranında meme kanseri çalışmalarına bağış yapacak. Herkesi bu projeye de destek vermeye davet ediyorum.”

 

burcu_esmersoy_pembekafa.jpg

İstinye Park’ta tüm hafta süren etkinlikler kapsamında kurulan Avon Meme Kanseri ile Mücadele standında “elle muayene kabinleri” oluşturuldu. Burada kadınlara hastalığın ilk belirtileri ve kendi kendine muayene yöntemleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca Türk Kanser Derneği işbirliğiyle standı ziyaret eden kadınlara ücretsiz meme kanseri taraması imkanı sunuldu.

Avon Meme Kanseri ile Mücadele standları 18-23 Ekim tarihleri arasında Cevahir AVM’de, 25-30 Ekim tarihleri arasında ise Olivium AVM’de tüm kadınları bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.