Burcu Güneş... "MÜZİK YÜREK İŞİDİR, PLAYBACK YAPMAM!"

Burcu Güneş... "MÜZİK YÜREK İŞİDİR, PLAYBACK YAPMAM!"

Burcu Güneş'in 'Güneş Vakti' adını verdiği konser serisinin ilki önceki akşam Bursa'da gerçekleşti.

Burcu Güneş, 'Güneş Vakti' turnesinin ilk konserini önceki akşam Bursa'da verdi. Uğur Mumcu Sahnesi'nde sevenleriyle buluşan Güneş, Duru Zeynep Gök imzalı uzun kırmızı elbisesiyle sahneye çıktı.

19 yıllık müzik kariyerinin unutulmayan şarkılarının yanı sıra Türk Müziği'nin dillere pelesenk olmuş parçalarına da yer veren Burcu Güneş, kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sundu.

Güneş, geçtiğimiz Temmuz ayında vefat eden sanatçı dostu Harun Kolçak'ı da unutmadı ve 'Bile Bile' şarkısını seyirciyle birlikte söyleyerek büyük alkış topladı.

"YETENEKLERİME VE EMEĞİME SAHİP ÇIKIYORUM"

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, 'Playback yaparak gece kulübü ve plajlarda sahne alırken sizi görmüyoruz, özenle koruduğunuz bir çizginiz var, bu idealist duruşla 19 yıl nasıl geçti? sorusunu şöyle cevapladı:

"Müzik yürek işidir. Sahnedeyken aradığım şey sevenlerimle yaratılan o sinerjidir. Playback yaparak ruhumu ve yüreğimi seyircime yansıtamam.

Türkiye'de birçok konuda olduğu gibi bu konuda da kolaya kaçılıyor. Dünyadaki en büyük ve özel isimler bu işe nasıl emek harcayarak sahneye çıkıyorsa ben de o şekilde yapıyorum.

Mekan ayırımı yapmam ama beni izleyiciyle buluşturacak doğru ve kaliteli atmosferin yaratılması şart. Bir gün eğer kulüpte sahne alırsam orada da farkımı ortaya koyarım.

Bu işteki değerlerim ve önceliklerim yıllardır belli. Ben yeteneklerime ve emeğime sahip çıkıyorum" 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.