Buse Varol... HEM BEBEK, HEM "ÇOK TATLI" HEYECANI!..

Buse Varol... HEM BEBEK, HEM "ÇOK TATLI" HEYECANI!..

Mayıs ayında Alişan ile dünyaevine giren Buse Varol Tektaş, yeni yarışma programı “Çok Tatlı” ile yakında izleyicisi ile buluşacak

Buse Varol Tektaş, geçtiğimiz günlerde Magazin D’ye verdiği özel röportajda;, hem hamileliği hem de çok yakında Kanal D ekranında başlayacağı yarışma programı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Heyecanı gözlerinden okunan Buse Varol Tektaş söyleşisine ilk olarak, yayınlanan tanıtımı ile büyük beğeni kazanan “Çok Tatlı” ile başladı.

Varol,  “Çok heyecanlıyım, çok güzel bir program olacağından eminim. Bence seyirci de izlerken eğlenecek. Ebeveyn ve çocuklarla; dopdolu bir program olacak” dedi.

Konuşmasında en büyük hayalinin bir anaokulu açmak olduğunu da açıklayan ünlü isim 

“ Ben hayatta tesadüflere inanmam, bu program bebeğimin şansı, ben ona yoruyorum.

En büyük hayalim anaokulu açmaktı, o yüzden bu program benim için çok büyük bir staj olacak. Geçen sene annemle ile birlikte anaokulu açmayı çok istemiştik. A

raya projeler girince mümkün olmadı. Şimdilik böyle bir şey yok ama ilerleyen zamanlarda çocuğum da biraz büyüyünce onunda rahatlıkla gelebileceği, benimle birlikte büyüyebileceği bir anaokulu açmak istiyorum” sözleri ile konuşmasını bitirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.