Çaba Derneği... 9.GELENEKSEL ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ’NE BÜYÜK İLGİ!..

Çaba Derneği... 9.GELENEKSEL ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ’NE BÜYÜK İLGİ!..

ÇABA Derneği, gelirini sosyal sorumluluk ve eğitim projelerine aktarmak üzere her yıl düzenlediği Alışveriş Şenliği’ni, bu yıl 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdi.

Toplumun ihtiyaç duyulan her alanında gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile bugüne kadar pek çok projeye imza atan ÇABA Derneği’nin gelenekselleşen kermes etkinliği bu yıl 9. defa düzenlendi.

Kermes, 2 ve 3 Mayıs tarihlerinde Four Seasons Hotel Bosphorus’da Türkiye’nin önde gelen markalarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in eşi Şeyma Şahin'de, ÇABA Derneği’nin düzenlediği “9. Geleneksel Alışveriş Şenliği”ne katıldı....

Dernek Başkanı Özlem Zehebi, yönetim kurulu üyeleri ve tüm ÇABA gönüllüleri ev sahipliğinde, ünlü isimlerin markalarının da yer aldığı 130’u aşkın markanın standı kuruldu.

Ziyaretçilerin Türk Telekom Prime ile müzik keyfini doyasıya yaşadıkları etkinlikte Adel Kalem İyilik Ağacı ile yer aldı. 

Yoğun bir ilginin olduğu kermesten elde edilecek olan gelir; Elazığ’da yapımı devam eden 16 derslikli ÇABA İlkokulu’nun inşaatına aktarılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.