CADARO HOUSE İHTİŞAMLI KONSEPTİYLE ANKARA’DA AÇILDI….

CADARO HOUSE İHTİŞAMLI KONSEPTİYLE ANKARA’DA AÇILDI….

Yeniliklerin öncüsü Cadaro Jewellery markasının yaratıcılarından Ayşe ve Yusuf Yıldız’a ait Cadaro House Türkiye’de daha önce denenmemiş bir konseptle 21 Kasım Cumartesi günü Ankara’da açıldı.

Başkentin en merkezi konumlarından Filistin Caddesi üzerinde bulunan Cadaro House toplam 7 katta hizmet vermeye başladı.

Her katta sizleri farklı marka ve ürünlerin beklediği Cadaro House giriş katında  İstanbul’un ünlü mekanlarında görev almış şef Eren Kesimer’in benzersiz tariflerinin bulunduğu Cadaro Brasserie yer alıyor. Cadaro House’da Cadaro Jewellery markası bünyesinde Scahffrath, Jörg Heinz, Hans D. Krieger, Isabelle Fa, Odenwald ve Wegenman gibi ünlü mücevher ve ithal porselen aksesuar markalarından oluşan  seçkin bir koleksiyon sunuluyor. 

2500 metrekarelik alan üzerinde kurulu Cadaro House içinde alışverişin yanında Cadaro Brasserie’ye ek olarak teras katında Ankara’nın benzersiz manzarasına sahip Akdeniz ve dünya mutfağının örneklerini sunan fine-dining konseptiyl Caviar Seafood Restaurant misafirlerine eşsiz lezzet deneyimlerine davet ediyor. Ankara’nın ve Ankaralıların ruhunu da doyuracak kentin en önemli sanat ve etkinlik merkezlerinden biri olacak bir alan da Cadaro House içinde yerini almış durumda.

Cadaro Jewellery’nin açılış davetinde ünlü manken Çağla Şikel ve Sema Şimşek Ankara ve İstanbul’dan açılışa gelen konuklara şık bir davetle Cadaro Jewellery ürünlerini tanıttı. Gecede sahne alan Canan Anderson ise konuklara keyifli anlar yaşattı. Açılışa özel olarak gelen iki Michelin yıldızlı Avusturyalı şef Erich Hausler’in muhteşem sunumu ve lezzetli ikramları Caviar Seafood Restaurant’ın şefi Çağatay Anıl ve Brasserie şefi Eren Kesimer’in hazırladığı lezzetlerle birlikte konuklara ikram edildi. Şef  Erich Hausler Caviar Seafood Restaurantta Ankaralılarla birlikte olacak. Açılışı oldukça ilgi gören Cadaro House aynı konsept ile çok yakında İstanbulluların da hizmetinde olacak.

Açılışa İnci-Mehmet Gazioğlu, Ali Esad Göksel, Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Yüksel Mermer, Ayda-Nadir Yelkenci, Feza Fırat, Başak Oral, Arte Tahir,  Alegra Levi, Emel Sözer, Seta Balcı, Okan-Nuray Fenercioğlu, Öner-Gülgün Tüzün, Nilgün-Mehmet Esinli, Aylin Erbilgin, Günsel Ülkü, Neslihan Yargıcı, Sinem-Cem Vural, katıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.