Çağla Şikel...  YOUTUBE KANALINI PARTİ İLE AÇTI!

Çağla Şikel... YOUTUBE KANALINI PARTİ İLE AÇTI!

Çağla Şıkel, “Çağla” isimli Youtube Kanalı açılışını sanat ve cemiyet dünyasından tanınmış simalar katıldı.

Çağla Şıkel, “Çağla” isimli Youtube Kanalı açılışını sanat ve cemiyet dünyasından tanınmış Ayşe Kucuroğlu, Deniz Berdan, Cengiz Abazoğlu, Bengü, Alişan, Dilek Hanif, Bahar Korçan, Pınar Tezcan, Sinem Güven gibi isimlerle Eataly’nin İtalyan Dağ Evi konseptli sevilen bölümü Alpi’de eğlenceli bir partiyle duyurdu.

Misafirler David Şaboy ve Percussion Tai’nin performansı ve Eataly’nin geceye özel olarak hazırladığı lezzetli menü ile tadına doyulmaz bir gece yaşadı. Gecede Emre Altuğ ve çocukları Kuzey ve Uzay da Çağla Şıkel’i yalnız bırakmadı.

 

Çağla Şıkel Youtube kanalı açılış partisi Eataly’nin adressistanbul tarafından tasarlanan İtalyan Dağ Evi konseptli sevilen bölümü Alpi’nin keyifli atmosferinde gerçekleşti.

Konukların İtalyan mutfağının lezzetli menusunu tattıkları eğlenceli partide Youtube videolarını Ayşe Kucuroğlu, Deniz Berdan, Cengiz Abazoğlu, Bengü, Alişan, Dilek Hanif, Bahar Korçan, Pınar Tezcan, Sinem Güven gibi ünlü isimlerle birlikte izleyen Çağla Şıkel, samimiyeti ve güler yüzüyle dikkatleri üzerine çekti.

Çağla Şıkel’in birebir kendi evinden samimi anlar içeren videolardaki eğlenceli ve öğretici sahneler davetlilerden büyük beğeni topladı.

 

Partide tek tek tüm davetlilerle ilgilenen Çağla Şıkel, “Size artık kendi ekranımdan, Youtube kanalımdan sesleneceğim.

Biliyorsunuz hayatta birçok farklı rolüm var. Uzun yıllardır modellik yapıyorum, ailesine düşkün bir evlat, ablasına hayran bir kardeşim.

Ama en baskın duygum annelik sanırım. İşte bu farklı rollerimden edindiklerimi, öğrendiklerimi ve merak ettiklerinizi sizlerle Youtube kanalımda paylaşacağım.

 

Kuzey ve Uzay ile oynadığımız ve hatta kendi icadımız olan oyunlar, güzellik sırları, makyaj teknikleri, cilt bakımı, formda ve sağlıklı bir hayat için gerekenler, moda, sahne arkası sürprizler, sohbetler ve daha neler neler…

Hayattaki en güzel şey, paylaşmak. Tıpkı sevgi gibi, her şey paylaştıkça büyüyor. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!” dedi.

 

''ÇAĞLA ŞIKEL YOUTUBE KANALI AÇILIŞ PARTİSİ  ÜNLÜ AKININA UĞRADI''

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.