"Çakallarla Dans 4"...FRAGMANI YAYINDA, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

"Çakallarla Dans 4"...FRAGMANI YAYINDA, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Murat Şeker imzalı serinin son filmi “Çakallarla Dans 4”ün heyecanla beklenen fragmanı seyircisiyle buluştu.

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, 25 Kasım’da vizyona girecek olan ‘‘Çakallarla Dans 4’’ sinema filminin fragmanı yayınlandı. 

 “Çakallarla Dans”ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve kadroya yeni katılan Hande Katipoğlu ile macera kaldığı yerden devam ediyor…  

Kahramanların kendilerine miras kalan bir gömü haritasının peşine düşmesiyle olayların ardarda birbirini takip ettiği filmin yönetmeni Murat Şeker, “Herkes sabırsızlıkla bekliyor, bizde büyük bir titizlikle sürprizleri filme bırakarak fragmanımızı seyircimize sunduk, tepkileri merakla bekliyoruz’’ dedi.

Çakallar Dans 4 filmi konusu:

Muhasebeci Servet (İlker Ayrık), Kayınço Gökhan (Şevket Çoruh), Köfte Necmi (Timur Acar) ve Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu)…

Kahramanlarımız hayat tarafından fakirlikle terbiye edilirken, maddi imkansızlıklardan dolayı aynı evde yaşamaya başlamıştır.

Günün birinde Berber Hüseyin abi, elinde bir ’’Harita’’ ile çıkagelir. Almanya ’daki dayıoğlu ölmüş, vasiyet olarak da bu haritayı bırakmıştır. Bunun bir gömü haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız, yakaladıkları bu umut ışığının peşinden Edirne’ye doğru yola çıkarlar.

Gerçekten gömü var mıdır?

Fakirlikten kurtulup zengin olacaklar mıdır?

Çakallık yapmadan para kazanmak mümkün müdür?

Ve olaylar gelişir…

İŞTE FİLMİN FRAGMAN VİDEOSU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.