Çakallarla Dans 5... BU AŞK ÇOK İDDİALI!..

Çakallarla Dans 5... BU AŞK ÇOK İDDİALI!..

Serinin son filmi ‘‘Çakallarla Dans 5’’in oyuncu kadrosuna katılan iki yeni karakter Leyla (Naz Çağla Irmak) ve Sinan’dan (Uraz Kaygılaroğlu), dolu dolu bol sürprizli bir aşk izleyenleri bekliyor.

Yakışıklı ve sempatik oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve güzel oyuncu Naz Çağla Irmak yeni karakterleriyle çok dikkat çekiyor. İkili çekimler sırasında gülmekten zorlandıklarını dile getirdi. 

 “Çakallarla Dans”ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Hande Katipoğlu ve kadroya yeni katılan Şebnem Dönmez, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın ve Naz Çağla Irmak yer alıyor.

 Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği sinema filminin vizyon tarihi 9 Kasım olarak planlanıyor…  

 ‘‘Çakallarla Dans 5’’sinema filminin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, “2010 yılında başladığımız Çakallarla Dans macerasının 5. Filmini çekiyoruz.

Ekibi bozulmadan ve sürekli üstüne koyarak devam ettiğimiz için Türk sineması tarihine geçtiğimizin bilincindeyiz. Nazar değmesin diyelim.

Sevenlerimizi Çakallarla Dans serisinin en komik filmi bekliyor. Takdir izleyicimizindir” dedi.  

Çakallar Dans 5 filmi konusu:

Çakallar grubumuz birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olurlar.

Kahramanlarımız, bu yasağı delmek isterken Kayınço Gökhan’ın yıllar önce tek gecelik ilişkisinden çocuğu olduğu ortaya çıkar.

Kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan’la birliktedir. Gökhan, bunu gururuna yediremez. Sinan’la kızı Leyla’yı ayırmanın yollarını aramaya başlar.

Ancak bunu tek başına yapması imkansızdır. Çakallar hem yasağı delip hem de Kayınço’nun kızını kurtarmaya çalışırken başlarına birbirinden komik, heyecanlı olaylar gelecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.