Çalgı - Çengi... 'GÜLDÜRMEK VATANİ GÖREVİMİZ'

Çalgı - Çengi... 'GÜLDÜRMEK VATANİ GÖREVİMİZ'

Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisinin yeni filmi “Çalgı Çengi İkimiz”in galası önceki akşam yapıldı.

Murat Cemcir, basına verdiği röportajda “Çok enteresan bir süreçten geçiyor bu coğrafya. Biz de güldürebildiğimiz kadar çok güldürmek istiyoruz. Bunu vatani görev gibi görüyoruz” dedi.

2011 yılında vizyona giren “Çalgı Çengi”nin devam filmi “Çalgı Çengi İkimiz” seyirciyle buluşuyor. Başrolü yine Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in paylaştığı filmin galası önceki akşamKanyon’da yapıldı. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği filmin galasına ilgi büyük oldu.

İŞTE GALADAN MAGAZİNKOLİK FARKIYLA RENKLİ GÖRÜNTÜLER...


Film ekibi, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Murat Cemcir “Çok enteresan bir süreçten geçiyor bu coğrafya. Güldürebildiğimiz kadar çok güldürmek istiyoruz. Bunu vatani görev gibi görüyoruz” dedi.

CEM YILMAZ’A TEŞEKKÜRLER
Ahmet Kural da güldürmenin önemine dikkat çekti: “Biz çekerken çok güldük ve eğlendik. Ülkemizin ve insanlarımızın yaşadığı bu kötü günlerde onları güldürebilmek, hayatımıza kaldığımız yerden devam edebilmek, sanatın iyileştirici tarafını tekrar gösterebilmek için bu filmi yaptık. Maalesef kötü günler geçiriyoruz ama insanlarımıza bir nebze mutluluk ve huzur verebilirsek ne mutlu bize. Gerçekten inandığımız ve güvendiğimiz bir film yaptık. Yine en güzel ben oynadım!” 
Kural, ilk filme sponsor olan Cem Yılmaz’a da teşekkür etti: “Çalgı Çengi filminde bize destek olan sevgili Cem Yılmaz’a da buradan teşekkür ediyoruz. Çünkü bizim Çalgı Çengi’yi göstermemizi ve piyasada sinemada var olmamızı sağladı.”
Selçuk Aydemir ise şöyle konuştu: “Şimdiye kadar çektiğimiz filmlerin en komiği oldu. Hatta bir öncekine göre bayağı pahalı oldu. Birinci film 30 bin TL’ye çekilmişti. 59 bin 736 kişi tarafından izlendi. Normalde bu filmin devam filmi olmaz. Çünkü film belli bir bütçeyle çıkmalı ki devamı yapılsın. Biz ise bu sefer biraz tersten gittik ve en pahalı filmimiz oldu. Ya batacağız, ya çıkacağız.” 

YARIN VİZYONDA

Yarın vizyona girecek filmin konusu şöyle: Salih ve Gürkan, 6 yıl önce bulaştıkları mafyanın zoruyla düğün şarkıcılığı yapmaya devam etmektedir. Sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan’a tek bir şart sunulur: Gittikleri bir düğündeki nikah memurunu kaçırmak! İkilinin başına hiç beklenmedik olaylar gelecektir.

 Aynı ekibin “Düğün Dernek 2: Sünnet” filminde rol alan Mustafa Keser de galadaydı. Sanatçı, “Düğün Dernek 2’den sonra teklifler geldi ama benim işim bu değil. Bunlar ağır işler. Daha önce birkaç dizide 8-10 bölüm oynadım, hayatım kaydı. Ben kendi işimden memnunum. Gidiyorum, iki saat programımı yapıyorum, alıyorum sakalımı” dedi.

Bülent Emrah Parlak, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’le yakın arkadaş olduklarını belirterek “Kardeşlerimin filmi. Çok komik olduğuna eminim” diye konuştu.

Pelin Öztekin, filmde rol alan babası Rasim Öztekin için “Ahmet Kural ve Murat Cemcir’le çalışırken çok daha yüksek bir enerjide oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.