"Çam Yarması"... ÇEKİMLER TAMAMLANDI, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

"Çam Yarması"... ÇEKİMLER TAMAMLANDI, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Türkiye’nin tanınmış film şirketlerinden biri olan HMK yapım tarafından planlanan “Çam Yarması” isimli komedi türündeki sinema filminin Çorumda yapılan çekimleri tamamlandı.

Yönetmenliğini tanınmış isimlerden Sefa Özçelik’in yapacağı “Çam Yarması” filminin Yönetmen Yardımcısı ve Çorumlu Oyun Yazarı Şahin Örgel, "Çam Yarması” filminin gişe rekorları kıran pek çok filmden 5 gömlek üstün olacağı belirtti.

Dünyanın merkezinin Çorum olduğunu yönünde tartışmaların devam ettiği bir dönemde HMK film şirketinin de “Çam Yarması”nı ilimizde çekmeye karar verdiğini anlatan Yönetmen Yardımcısı Şahin Örgel, filmin konusunun Çorum olmadığını ancak ilimizde çekilecek olması sebebiyle tanıtıma katkı sağlayacağını açıkladı.

Yönetmenliğini Sefa Özçelik'in yaptığı sinema filmin oyuncu kadrosunda Dilber Ay, Yakup Yavru, Tevfik İnceoğlu, Melih Ekener, Ömer Faruk Nas, Ecehan Şarman Çetinkaya, Nuri Alço ve Murat Kuşçu gibi Türk Sineması'nın usta isimlerinin yer alacağını söyleyen Örgel, Çorum’un sadece leblebisi ve ‘heri’ söyleminden ibaret olmadığını belirterek, filmde Çorum’un genel olarak lanse edilmesinin daha sağlıklı olacağını bildiklerini ve bunun içinde çalışacaklarını açıkladı.

“Türkiye’de gişe rekorları kıran bir çok filmden beş gömlek bir film olacak” değerlendirmesinde bulunan Örgel, Çam Yarması’nın büyük bütçelerle hazırlanacağını ve ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Film çok yakında sinemalarda olacak, vizyon için gün sayıyor.

İŞTE FİLMİN FRAGMAN VİDEOSU...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.