Canan Karatay... "MESLEKTEN MEN EDİLDİ" HABERİNE YANITI GECİKMEDİ !..

Canan Karatay... "MESLEKTEN MEN EDİLDİ" HABERİNE YANITI GECİKMEDİ !..

30 Temmuz Perşembe günü Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin (http://www.tjod.org/) internet sitesinde yer alan Prof. Dr. Canan Karatay’ın 15 gün süreyle meslekten men edilmesi ile ilgili habere Canan Karatay'dan cevap geldi.

30 Temmuz Perşembe günü Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin (http://www.tjod.org/) internet sitesinde yer alan Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin İstanbul Tabip Odası’na müracaatı sonrasında Prof. Dr. Canan Karatay’ın 15 gün süreyle meslekten men cezası kararına varılmıştır. Detaylar ilerleyen zamanlarda paylaşılacaktır...” duyurusu, üzerine Karatay bir basın açıklaması yaptı.

İşte bu basın açıklaması...

"Şu an şehir dışında olduğum için sizlere sözlü açıklama yapamıyorum, yazılı olarak açıklamamı sunuyorum… 

İstanbul Tabip Odası, bugün (31.07.2015) bu haberi yalanlamış, kendilerine yaptığı şikâyetin henüz karara bağlanmadığını bildirmişlerdir. 

Ayrıca Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin Kasım 2014 döneminde şahsım adına savcılığa yaptıkları suç duyurusunun takipsizlikle sonuçlandığını da bu vesile ile bildirmek isterim. 

Şahsımı ve mesleki kariyerimi hedef alarak yapılan, halkı tedirginliğe sürükleyen yalan haberler için avukatım aracılığı ile haberi yapan ve gerçekliğini araştırmadan yayınlayan tüm kurumlar için hukuki ve cezai işlemleri başlatacağım."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.