Caner Toygar... BİR İNTİHAR GİRİŞİMİ DAHA!

Caner Toygar... BİR İNTİHAR GİRİŞİMİ DAHA!

Esra Erol'un damat adayı Caner Toygar eşi Berke ile olaylı biten evliliği sonrasında instagram hesabı üzerinden canlı yayında intihar girişiminde bulundu. Caner Toygar'ı hastaneye kaldırtan Esra Erol'un eşi Ail Özbir oldu.

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Caner Toygar'dan herkesi şoke eden bir haber geldi. Müzmin damat adayı Caner Toygar Instagram'da yaptığı canlı yayınla intihar girişiminde bulundu.

Peki Caner Toygar'ın son durumu ne öldü mü? İşte Caner Toygar'ın intihar girişimi ve sonrasında yaşananlar;

CANER 'İNTİHAR' GİRİŞİMİNİ BÖYLE DUYURDU:
Caner Toygar dün gece geç saatlerde instagram hesabından önce canlı yayın yapacağını duyurdu.
İlk paylaşımında ise siyah zemin üzerinde “İntihar bir çözüm değil, aksine, bir çözümsüzlüktür, bir sondur ve bir yenilgidir” sözleri yazıyordu.
Hemen arkasından da bu görüntüyü koydu ve şunları yazdı : “Bazen düşünüyorsun neden ben diye aynaya bakıyorsun neden ben diye sonra bir ses geliyor kulagina buraya ait degilsin diye sonra ağlamaya başlıyorsun gözlerinden yaşlar damla damla akıyor heryer islanıyor gözyaşlarıyla sonra gökyüzünden kendını izlıyorsun :(
CANLI YAYINI AÇIN :
Caner Toygar hemen ardından bir üçüncü paylaşım daha yaptı ve intihar girişimini canlı vereceğini "Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın acıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir" sözleri ile duyurdu.
CANER TOYGAR'IN İNTİHAR GİRİŞİMİ GÖRÜNTÜLERİ :
Caner Toygar 'ın 'intihar edeceğini' duyurmasının ardından herkes durumunu merak ederken o kısa süre sonra ağlamaktan şişmiş gözlerle kamera karşısına geçti.
Caner Toygar söze 'biliyorum şimdi hepiniz imanı zayıf diyeceksiniz' diyerek başlayınca izleyici bunun bir intihar girişimi canlı yayını olduğunu farketti. 

"İYİYİM" MESAJI VERDİ

Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Caner Toygar'ın hastaneden görüntüleri de geldi.

Instagram fenomeni Murat Övüç'ün paylaştığı görüntülerde Caner, durumunu merak edenlere "İyiyim" mesajı verdi.

ÇOK ÜZGÜNÜM!

Tedavi sonrası bir açıklama yapan Toygar " Merhaba! Dün için herkesten özür dilerim. Biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki o kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim, tekrardan herkesten özür diliyorum.

Bir daha böyle bir hata yapmayacağım üzgünüm" dedi.

Caner Toygardan ilk açıklama

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.