Çatı İstanbul… MÜZİSYENLER KENDİ MEKANLARINI AÇTILAR…

Çatı İstanbul… MÜZİSYENLER KENDİ MEKANLARINI AÇTILAR…

İstanbul Anadolu Yakası Bostancı Green Park Hotel’de, ‘Profesyonel Müzisyenler Derneği ‘nin Başkanı ve Başkan Yardımcısı tarafından ’Çatı İstanbul’’ adında yepyeni bir mekan açıldı.

 

Açılışa başta Green Park Hotelleri kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ’ın yanısıra bir çok müzisyen ve sanatçı katıldı.

Üstündağ ‘’Başarılı gençlerin arkasında durmayı her zaman kendime borç bilirim, bu hotel bölgenin ilk hoteliydi ve ilklere imza atmayı severiz’’ dedi. Profesyonel Müzisyenler Derneği Başkanı Yakup Karameşe,  mekan sahibi olarak gecede hem şarkı söyledi hem de konuklarla ilgilendi.

İŞTE AÇILIŞ GECESİNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR

Çatı İstanbul’un bir diğer ortağı Profesyonel Müzisyenler Derneği  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Bergiten  müzisyenliği ve sesiyle davetlileri adeta mest etti.

Verilen kokteylin ardından açılış kurdelasını Green Park Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, Hayko, Kartal Kaan  ve Magazinkolik.com imtiyaz sahibi Nurcan Sabur kesti.

 İŞTE BÖYLE OLUR MÜZİSYENLERİN AÇILIŞI -VİDEO

Gecenin sunuculuğunu ise  ünlü showmen Fatih Mühürdar  yaptı. Özellikle Öztürk Serengil ile yaşadığı anılarını sahnede anlatan Mühürdar,  davetlileri kahkahalara boğdu. Gecede ayrıca Hayko’nun oğlu  ünlü popçu Aleks ve Musiki derneğinden davetliler sahne aldılar. Sahnelerin sevilen ismi Hayko ise söylediği Rumca ve Türkçe eserlerle konukları mest etmeyi başardı.

Geceye ilerleyen saatlerde katılan Grup Gündoğarken’in üyesi MÜYOR-BİR Başkanı Burhan Şeşen’de eline aldığı gitarıyla, nefis bir müzik ziyafeti çekti…

Muhteşem manzarası, lezzetli yemekleri ve iç açıcı müzik şöleniyle Çatı İstanbul: sanatseverlerin, ünlü simaların uğrak noktası haline geleceğine benziyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.