Cem Belevi...MUHTEŞEM ŞARKILARIYLA GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUK’TA!

Cem Belevi...MUHTEŞEM ŞARKILARIYLA GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUK’TA!

Sunucu koltuğunda Ezo Sunal’ın oturduğu, sempatikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda herkesin gönlünde taht kuran, Güldüy Güldüy Show Çocuk yeni bölümüyle seyirciyi yine ekrana kilitleyecek

tiyatro4.gif

Programa, son dönemin popüler isimlerinden genç sanatçı Cem Belevi şarkıları ile renk katacak. Sihirbaz Enver Ertaş gerçekleştireceği sihirbazlık gösterisi ile izleyenleri hem şaşırtacak hem eğlendirecek.

tiyatro3.gif

Alışveriş merkezinin asansörüne binmek ne kadar zor olabilir? Asansöre binmenin püf noktaları neler? Asansöre binme konusunda bir hayli şanssız olan Aysel ve Bilal çiftinin başına neler gelecek?

tiyatro2.gif

Önlerindeki araba yüzünden yola çıkamayan Yeter, İbrahim ve anne Sinem nereye yetişmeye çalışıyor olabilirler? Karadenizli bir otopark sahibiyle anlaşmak ne kadar zor olabilir?

 

Kendi evlatlarını birbirlerinden kıskanan dünürler, yeni evli çift olan Samet ve Mehtap’a gergin anlar yaşatacaklar! Kimin yemeği daha güzel? Kim tavlayı daha iyi oynuyor? En iyi yazlık nereden alınır? Orta yolu bulmaya çalışan yeni evli çift, sürekli tartışan aileleri karşısında nasıl bir çözüm yolu bulacaklar?

tiyatro1.gif

Okulun hem hademesi, hem hocası, hem de müdürü olan Şevket Hoca, öğrencilerin ailelerine hangi konularla sitem edecek? Şevket Hoca hangi çocuklar hangi konularda şikayetçi.

 

Güldüy Güldüy Show Çocuk, yeni bölümüyle 13 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.