Cem Belevi... "STRESDEN 120 KİLO OLDUM"!..

Cem Belevi... "STRESDEN 120 KİLO OLDUM"!..

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Cem Belevi oldu.

'Aç Kollarını’ single’ı ile müzikseverlerle buluşan Cem Belevi, hayli keyifli anların yaşandığı ‘Hadi Be’ canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.  

Çok Takıntılıyım

Çok takıntılı birisi olduğunu ve elinde olmadan her şeyi tekrar ve tekrar kontrol ettiğini söyleyen Cem Belevi “Kendime baktığımda çok takıntılı birisiyim.Elimde olmadan her detayı tekrar tekrar kontrol ediyorum. Bir de çok çabuk karar değiştirebiliyorum” diye konuştu.

Stresten 120 Kilo Oldum

Londra’da yaşadığı dönemlerde stresten dolayı 120 kiloya kadar çıktığını söyleyen Cem Belevi “İngiltere’de yaşadığım dönemlerde stresten dolayı çok kiloluydum. Çok eski dönemlerde. Bundan çok fazla kimseye bahsetmesemde 120 kilo sınırına kadar gelmiştim” dedi.

Harbiye’de Konser Vermek İstiyorum

Müzik kariyerinde hedefinin Harbiye Açık Hava Sahnesinde konser vermek ve dünya çapında işler yapmak olduğunu söyleyen Cem Belevi “ Müzik kariyerimde önüme koyduğum hedef herkeste olduğu gibi bir Harbiye Açık Hava sahnesinde konser vermek ve dünya çapında bir şeyler yapmak için projelerde yer almak. Bugüne kadar hayallerimin yüzde 10unu gerçekleştirdim” dedi.

Haftada 6 Gün Çalışamam

Dizilerde oynamak istediğini ancak haftada 6 gün çalışmak istemediğini söyleyen Cem Belevi “ Dizide rol almak istiyorum ama müzik çalışmalarımdan dolayı haftada 6 gün çalışamam. Müzikle çok mutluyum. İstediğim seviyeye gelmeye başladım. Bundan dolayı böyle devam etmeyi düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.