Cem Belevi... ''TAYLAND KRALİÇE’SİNİ KLİP’TE OYNATACAK''

Cem Belevi... ''TAYLAND KRALİÇE’SİNİ KLİP’TE OYNATACAK''

Pop müziğin sevilen ismi aynı zamanda oyuncu Cem Belevi, Trabzon'da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla bir araya geldi

 "Alışamıyorum" adlı şarkısıyla büyük çıkış yakalayan genç sanatçı, hareketli şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

cembelevi-006.gif

 Alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon'da söylediği birbirinden hareketli şarkılarıyla hayranlarını coşturan Belevi, daha sonra hayranlarının kendisine yöneltilen sorularını cevapladı. Önümüzde ki günlerde yeni single çalışmasının video klibi için kamera karşısına geçecek olan sanatçı, çekim mekanı olarak yaz aylarında tatil yapmak için gittiği ve çok etkilendiğini dile getirdiği "Tayland" ta klip çekmek istediğini söyledi.

Cem Belevi, son zamanlarda çok konuşulan tayland kraliçesi  17 yaşındaki Kahannitta phasaeng'e klip’te oynaması için teklifte bulunduğunu ve olumlu görüşmeler yaptığını da sözlerine ekledi.

Söz ve müziği kendisine ait yeni single çalışmasının adını henüz açıklamak istemeyen Cem Belevi, yeni şarkısının düzenlemesini ünlü müzik adamı aranjör Ozan Çolakoğlu'nun yapacağını söylerken, geçtiğimiz aylarda yeni doğum yapan Gülşen'inde sürpriz olarak şarkının sözlerinde etkisi olacağının müjdesini verdi.

Hayranına çiçek hediye etti

cembelevi_cicek-001.gif

 Hayranlarından yoğun ilgi gören Belevi, konserin sonuna doğru bir kadın hayranına küçük bir saksı içerisinde evinde büyüttüğünü söylediği çiçeği hediye etti.

Sanatçı: "Bilim adamlarının yapmış olduğu bir araştırmada erkek sakalı toprakla karıştırıldığında bitkinin büyüme hızı artıyormuş. Elimde ki çiçek tecrübeyle sabit”dediğinde salonda alkış kıyamet koptu.

Trabzon'a ikinci kez geldiğini belirtirken, burada konser vermekten son derece mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.