Cem Belevi... TRABZON'LULARA MÜZİK ZİYAFETİ!

Cem Belevi... TRABZON'LULARA MÜZİK ZİYAFETİ!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Cem Belevi konseriyle müziğe ve eğlenceye doyan Trabzonlu müzikseverler, ünlü oyuncu ve şarkıcının sevilen eserleriyle coştu.

 Şehrin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, hafta sonu düzenlediği Cem Belevi konseri ile ziyaretçilerine müzik dolu bir gün yaşattı. Yoğun ilgi gören etkinlik, ziyaretçilerden tam not aldı.

 

AVM, bu hafta sonu yoğun ilgi gören bir etkinliğe imza attı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Cem Belevi konseriyle müziğe ve eğlenceye doyan ziyaretçiler, ünlü oyuncu ve şarkıcının sevilen eserleriyle coştu.

 

Hayranları için resimlerini imzalayıp onlarla fotoğraf çektiren Belevi, Trabzonlulara unutulmaz bir haftasonu yaşattı. Hayranlarından yoğun ilgi gören Belevi, konserin sonuna doğru bir genç kız hayranına küçük bir saksı içerisinde evinde büyüttüğünü söylediği çiçeği hediye etti.

 

Sanatçı:"Bilimadamlarının yapmış olduğu bir araştırmada erkek sakalı toprakla karıştırıldığında bitkinin büyüme hızı artıyormuş. Elimdeki çiçek tecrübeyle sabit" dedi ve kendi yetiştirdiği çiçeği hayranına hediye etti.

Trabzon'a ikinci kez geldiğini belirtirken, burada konser vermekten son derece mutlu olduğunu söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.