Cem Yılmaz...  YUNUS YAZAR’A YENİ PİYANOSUNU HEDİYE ETTİ!

Cem Yılmaz... YUNUS YAZAR’A YENİ PİYANOSUNU HEDİYE ETTİ!

İstanbul'da yaşayan ve dünyaca ünlü besteci Mozart'la aynı müzik kulağına sahip olan 19 yaşındaki otizmli Yunus Yazar'a burs vermek ve destek olmak istediğini belirten Cem Yılmaz ilk adımı attı.

İstanbul'da yaşayan ve dünyaca ünlü besteci Mozart'la aynı müzik kulağına sahip olan 19 yaşındaki otizmli Yunus Yazar geçtiğimiz aylarda konservatuar hayaliyle gündeme gelmişti.

Komedyen Cem Yılmaz’ın attığı, ”Bu kardeşimize destek olmak istiyorum. Konservatuvar okuması için yetkililer de destek olursa burs vermek isterim” tweet’i ile konu kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

Gelişmelerin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarına kabul edilen Yunus, şimdi de yeni piyanosuna kavuştu.

Türkiye’de müzik enstrümanları sektörünün lideri doremusic bu kapsamda Cem Yılmaz ile iletişime geçerek ünlü komedyenle işbirliği yaptı.

doremusic yetkilileri Yunus’un müzik öğretmenine de ulaşarak, Yunus için en uygun piyano modelini belirledi. Yunus dün Cem Yılmaz ile birlikte gelerek Yamaha B-2 model piyanosunu aldı

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.