Cemil İpekçi... BU KEZ DE GURME OLDU!

Cemil İpekçi... BU KEZ DE GURME OLDU!

Cemil İpekçi zaman zaman takı tasarımı da yaptığı Osmanlı Takı by Celali'nin sahibi Celali Orakcı tarafından açılan kebapçıda Adana kebaplarını tattı.

Ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi bu kez gurmelik yaptı. Osmanlı mutfağının yanı sıra Güneydoğu yemekleri konusunda da kendisine çok güvenen Cemil İpekçi zaman zaman takı tasarımı da yaptığı Osmanlı Takı by Celali'nin sahibi Celali Orakcı tarafından açılan kebapçıda Adana kebaplarını tattı.

Osmanlı Kebap by Celali adıyla açılan kebapçıya yakın arkadaşı Bekir Coşar ve stilisti Dinçer Yılmaz'la giden İpekçi önce binanın alt katında bulunan bijuteriden kendisi için takılar beğendi. Daha sonra açılışı yapılan kebapçıya geçen tasarımcı ortaya gelen karışık kebapları tattıktan sonra şunları söyledi:

"İstanbul'da gerçek anlamda Adana kebabı yemek, o tadı bulmak çok zor. Ama Celali Bey bu zor işi başarmış. Yöresinden getirdiği etler, baharatlar ve ustalarla ancak Adana'da yenebilecek lezzetteki kebabı İstanbul'a taşımış."

Osmanlı Takı by Celali'nin sahibi Celali Orakcı da "Biz yıllardır Osmanlı takı sanatına tasarımlarımızla hayat veriyoruz. Şimdi takı tasarımında gösterdiğimiz titizlikle, ustalıkla ve sabırla etlerimizi de işliyoruz ve müşterilerimize Adana'ya gitmeden Adana kebabı yiyebilecekleri güzel bir mekan sunmanın heyecanını yaşıyoruz" diyerek duygularını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.