Cemil İpekçi... "KELEBEK ETKİSİ" DEFİLESİ, HANDE YENER KONSERİ İLE TAÇLANDI!..

Cemil İpekçi... "KELEBEK ETKİSİ" DEFİLESİ, HANDE YENER KONSERİ İLE TAÇLANDI!..

Cemil İpekçi yeni koleksiyonunu Kıbrıs’ta görücüye çıkarttı.

Cemil İpekçi yeni koleksiyonunu Kıbrıs’ta Rocks Hotel’de görücüye çıkarttı. Yeni koleksiyonu büyük beğeni kazanan Cemil İpekçi koleksiyonuna “Kelebek Etkisi” adını verdi.

Ünlü modacı ülkenin hali kelebek etkisinde ve benim ruhuma da böyle yansıdı” dedi. Defile sonunda sahneye çıkan Hande Yener ise kırmızı gözlü kartal kafası yüzüğüyle dikkat çekti…

Ünlü modacı Cemil İpekçi  Kıbrıs’ta yeni koleksiyonu ile rüzgar gibi esti. Fashion TV Türkiye Temsilcisi Enis Onat’ın Rocks Hotel’de düzenlediği partide Cemil İpekçi defilesi ve Hande Yener konseri vardı.

Hollanda’nın Rotherdam kentinde “Wens Fashion By Cemil İpekçi” adı altında moda atölyesi açan ünlü modacı, Hollanda’dan defilesi için Kıbrıs’a geldi. Yeni koleksiyonu ile ilgi gören Cemil İpekçi koleksiyonuna uygun giydiği kelebek desenli gömleği ile de dikkat çekti.

Bu yıl kelebek etkisinde kaldığını belirten modacı “Memleketin içinde bulunduğu tartışmalar çok renkli geldi bana. Kısa ömürlü ve renkli. Tıpkı kelebek gibi. Ruhumla böyle yansıdı ve bende kıyafetlerde bolca kelebek deseni kullandım” dedi. 

Beyaz değil kirli gelinlik…

Defilenin finalinde altın rengi parlak kumaş ve tüllerle hazırlanan gelinliği ise ünlü manken Özge Ulusoy giydi. Cemil İpekçi beyaz olmayan gelinlik için “Ben gelinlikte duvak ve beyaz sevmiyorum. Duvak gelini saklar. Artık gelinler duvak arkasına saklanmıyor.

Beyaz gelinlik de saflık ve temizliktir. Artık beyaz kadar masum değiliz hiçbirimiz. Ben de dahil artık hiç kimse saf ve temiz değil. Hepimiz kirliyiz gelinlikte o yüzden beyaz değil benim için” dedi.

Hande’ye ne giyse yakışır…

Hande Yener konseri sırasında kendisini dinleyen, dans eden Cemil  İpekçi’nin yanına geldi ve şarkısını onunla birlikte söyledi.

Mikrofonu eline alan Cemil ipekçi Hande’nin giydiği kıyafetleri eleştirerek ”Aslında  sana sahnede kot pantolon ve tişört bile çok yakışır. Sen şarkılarınla sahne şovunla zaten göz dolduruyorsun” dedi. 

İŞTE MUHTEŞEM DEFİLEDEN KARELER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.