Cemre Melis Çınar...DANS EDEREK 45 KİLO VERDİ!..

Cemre Melis Çınar...DANS EDEREK 45 KİLO VERDİ!..

Ünlü oyuncu Cemre Melis Çınar, “Elif” isimli Kanal 7 ekranlarının iki sezondur ilgiyle izlenen günlük dizi filminin, entrikacı güzeli olarak dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar, oyunculuk öncesi balerin olma hevesinden kiloları yüzünden vazgeçti. 14 yaşında 95 kilo olan Cemre Melis Çınar, kemik yapısının da iri olması nedeniyle balede gelecek görülmediği için diğer hayallerinin peşinden gitti.

Tiyatro sahnesiyle dansçı olarak tanışan Cemre Melis Çınar, modern dans eğitimine başlamasıyla 3 ay gibi bir sürede 45 kilo verdi. Sahnede olmanın kendisi için büyülü dünya olduğunu söyleyen Cemre Melis Çınar “Sahnede olabilmek azmi dans eğitimim sayesinde gerçeğe dönüştü, mükemmelliği ararken sağlığıma kavuştum ve görselliğim sayesinde yolum açıldı” dedi.

“Elif” isimli günlük dizi filminin en çok ilgi toplayan Arzu karakterine hayat veren Cemre Melis Çınar “Tiyatrodan kopmadım, halen çocuk oyunlarının koreografilerini hazırlıyorum, dans etmekten vazgeçmedim kilomu bu sayede koruyorum. Ne zaman bir bale gösterisi izlesem içim gidiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum