Ceren El Roman... İFTİRAYA HUKUKİ CEVAP!

Ceren El Roman... İFTİRAYA HUKUKİ CEVAP!

Boşanmak üzere olduğu Rafet El Roman ile evlerini ayıran Ceren El Roman'ın bir internet sitesinde yer alan, arkadaşı Sezin Erbil Yazgan'ın babası olan Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşadığı iddialarına karşıbir basın açıklaması yapıldı.

Söz konusu açıklama;

Uçankuş TV’de yayınlanan “Yılın Sürpriz Aşkı” başlıklı haberiyle ilgili  hakkımda çıkan asılsız haberlere derinden üzüldüğümü söylemek istiyorum.

Mehmet Ali Erbil ile ilişki yaşadığım iddiasi kesinlikle yalandır. Kendisi yakın arkadasım Sezin Erbil Yazgan’in babası, benimde babam ve ağabeyim gibidir. 

Haberlerde çıkan fotograf bir ay önce can arkadaşım Sezin’in evinde ailece yenilen kalabılık bir iftar yemeğinde çekilmistir.

Fotoğraf asılsız ve karalama amaçlı dedikodu haberi üretilmek maksadıyla asıl fotoğraf üzerinden kadrajlanmak üzere sözde haberin içine eklenmiştir.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde bu tür asılsız haberler ile gündemde olmaktan da ayrıca üzüntü duyduğunu belirtmek isterim.

Arkadaşım Sezin Erbil Yazgan ve Babası Mehmet Ali Erbil’de  bu konuda açıklama yapacaktır.

25 Temmuz 2016 Pazartesi günü itibarıyla hakkımda 'Yalan haber yapıp kişisel haklarıma ve namusuma dil uzatan haberler yapan Uçankuş TV adlı Medya Grubu’na maddi ve manevi tazminat davası açacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum