Cesur ve Güzel... İDDİALI BAŞLAMIŞTI, 26. BÖLÜMDE BİTİYOR!

Cesur ve Güzel... İDDİALI BAŞLAMIŞTI, 26. BÖLÜMDE BİTİYOR!

Cesur ve Sühan’ın destansı aşk hikâyesinin izleyiciyle buluştuğu Cesur ve Güzel 22 Haziran’da 26. ve final bölümüyle ekrana gelecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’, finale doğru adım adım yaklaşıyor. Başladığı ilk günden itibaren hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vuran dizide geri sayım başladı.

Cesur ve Sühan’ın destansı aşkında mutlu son yaşanacak mı sorusunun cevabı, 22 Haziran Perşembe günü Star TV’de yayınlanacak unutulmaz final bölümüyle cevap bulacak. İzleyicileri bir sezonluk modern zaman aşk hikâyesiyle fırtınalı bir yolculuğa çıkaran ‘Cesur ve Güzel’de finale yaklaşırken ekran başındakileri büyük sürprizler beklemeye devam ediyor.

Biz de ‘Cesur ve Güzel’in geri sayımını, ekran başındakilere yaşattığı ‘ilk’ler ve unutulmazlar ile başlatıyoruz.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’den mesaj var!

‘Cesur ve Güzel’ ile ilgili ilk tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte herkes onları merak etti: Kıvanç Tatlıtuğ (Cesur) ve Tuba Büyüküstün (Sühan).

Ekranlara tılsımlı bir çift kazandıran iki oyuncu, ‘Cesur ve Güzel’ izleyicileri için unutulmaz anlara imza attı. Dizinin başrol oyuncularına unutulmaz anlarını sorduk.

 Birinci bölümde Cesur ve Sühan’ın yaşadığı tehlikeli kaza sonrası tanıştıkları sahne, Kıvanç Tatlıtuğ’un favorilerinden. Tatlıtuğ, ‘Cesur ve Güzel’ ile karakterini şu sözlerle özetliyor: “Cesur karakteri benim ve de kariyer hayatım için yepyeni bir deneyim oldu. Cesur’un maceraperest ve tutkulu karakterinde kendimden de bir şeyler buldum.

Bu sebeple aynı zamanda eğlenceliydi. Oyuncu arkadaşlarımız ve yönetmenimiz artık kendi arkadaşlarımız oldu. Birlikte uyum içinde, eğlenceli bir sezon geçirdik.

Set ekibine de buradan ayrıca teşekkürlerimi iletirim. Herkesin ellerine sağlık!”.  Tuba Büyüküstün ise Cesur ve Güzel’i şu cümlelerle anlatıyor: Cesur ve Güzel güçlü hikâyesiyle, atmosferiyle içinde keyifle çalıştığım bir proje oldu… 

Kamera önü ve arkasında hem profesyonel bir ekip, hem çok güçlü oyuncularla bir araya geldim, hep birlikte çok güzel bir sinerji ile çalıştık. Tüm ekibime kalpten teşekkür ediyorum, Sühan en çok da sana…"

Cesur ve Sühan’ın aşkı dünyaya da yayıldı!

Cesur ve Sühan’ın destansı aşkı, Ortadoğu ülkelerinden Şili’ye Kazakistan’dan Arnavutluk’a dünyanın dört bir yanına da yayıldı. Şimdiye kadar tam 46

ülkeye satışı gerçekleştirilen ‘Cesur ve Güzel’, farklı kıtalarda da fırtınalar estirecek.  

Dört milyonu aşan tweet!

Cesur ve Sühan’ın aşkı, izleyicilerin hayatlarına öyle bir fırtınalı şekilde girdi ki dizinin ilk bölümünün yayınlandığı günden bugüne kadar sosyal medya mecralarında ‘Cesur ve Güzel’e dair tam 4 milyon ileti paylaşıldı.

Cesur ve Sühan için ayrı 1.5 milyonun üzerinde yorum yapılan dizide; her hafta türlü badireleri atlatan ve heyecanı doruk noktasına taşıyan Cesur ve Sühan çift olarak da toplamda 891 bin iletide konuşuldu.

Dizide izleyiciler en çok Sühan’ın hamile olduğundan şüphelendiği sahneyle ilgili yorum paylaştı. Yaklaşık 2300 iletinin paylaşıldığı bu anı, Sühan’ın Cesur’a evlenme teklifi ettiği ile Cesur ve Sühan’ın tango sahnesi takip ediyor.

Görkemli Korludağ Çiftliği

‘Cesur ve Güzel’in oyuncularından birine dönüşen Korludağ Çiftliği, ihtişamıyla henüz dizi başlamadan gündem olmuştu.

Polonezköy’ün yeşille buluşan görkemli atmosferinde 54 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan çiftlik evinin inşası 1976 yılında tamamlandı.

Üç kış bahçesi ve 10 odası olan evin arazisinde iki av köşkü ve bir göl bulunuyor. Bu göl, ‘Cesur ve Güzel’in en unutulmaz romantik sahnelerinden birine de ev sahipliği yaptı.

Cesur ve Sühan’ın göl kenarında buluştuğu sahnede, Cesur Sühan’a, ünlü Fransız şair Louis Aragon’un ‘Mutlu Aşk Yoktur’ adlı şiirini okumuştu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.