Cesur ve Güzel... TAHSİN KORLUDAĞ BIÇAKLANIYOR!

Cesur ve Güzel... TAHSİN KORLUDAĞ BIÇAKLANIYOR!

‘Cesur ve Güzel’in 28. bölümü ile 25 Mayıs Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

CESUR VE SÜHAN, RIZA TEHLİKESİNDEN KURTULABİLECEK Mİ?

 

 

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur, adaleti sağlamak için Rıza’nın peşine düşecek.

Bu sırada Rıza da hem Cesur’u hem de Sühan’ı kurduğu tuzakların içine çekmeye çalışacak. Tahsin Korludağ’ın bıçaklanması ise bölüme damgasını vuracak sürpriz bir gelişmeye neden olacak.  

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Sühan’ın tüm ısrarlarına rağmen Rıza’nın peşine düşen Cesur, bu sefer oyuna son vermek üzere harekete geçecek.

Cesur’un bu hamlesiyle büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Sühan, Cesur’un ne pahasına olursa olsun kararından vazgeçeceği umudunu içinde taşıyacak.

Tehlikeli bir kovalamaca oyununun yaşanacağı ve heyecanın doruk noktasına ulaşacağı bölümde, Cahide’nin Reyhan’a, Salih’i öldürenin Tahsin olduğunu söylemesi tüm dengeleri alt üst edecek.

Bu şoke edici haber karşısında soluğu Tahsin Korludağ’ın karşısında alan Reyhan, kocasının intikamını almak isteyecek ve Tahsin’i bıçaklayacak.

Tahsin’in bıçaklandığı haberi tüm Korludağ Kasabası’nı derinden etkilerken, Korludağ Çiftliği çatısı altında ekran başındakileri şaşırtacak sürpriz bir ‘ilk’in yaşanmasına yol açacak. 

“Bizi ayırma lütfen”

Sühan, Cesur’a son bir şans verecek mi?

Rıza tehlikesini ortadan kaldırmaya kararlı olan Cesur’un kalbinde ve aklında hep Sühan olacak. Sühan’la karşı karşıya gelen Cesur’un, son bir şans istemesi karşısında aşkından hiçbir zaman vazgeçmeyen Sühan’ın nasıl bir tepki vereceği merakla beklenecek.

‘Cesur ve Güzel’in heyecan dolu yeni bölümünde Sühan, Cesur’u kötü bir şey yapmadan durdurabilecek mi, âşıklar Rıza’nın kurduğu tuzaklardan kurtulabilecek mi, Tahsin Korludağ’ın bıçaklanması nasıl bir gelişmeye neden olacak gibi sorular cevap bulacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.