Cevap Sende... BURADA HERKES YARIŞMACI!

Cevap Sende... BURADA HERKES YARIŞMACI!

Anıl İlter’in sunduğu Cevap Sende yeni bölümüyle Salı akşamı 23.30’da atv’de…

NEFESLER TUTULDU

Yarışmanın ve yarışmacının kaderini seyircinin belirlediği ‘Cevap Sende’ geçen perşembe akşamı yayınlanan bölümünde, final sorusuyla büyük heyecana sahne oldu. Final sorusuna kadar gelerek 250 bin liralık büyük ödüle çok yaklaşan Horon takımı yarışmacıları, nefeslerin tutulduğu o anda, riske girmedi ve kasalarında biriken 42 bin 150 lirayı alarak yarışmadan ayrıldı. Ardından El-Nino ve Yenilmezler takımlarının kıyasıya mücadelesi başladı. Bakalım bu iki takımdan kim büyük final sorusunu görebilecek?

BURADA HERKES YARIŞMACI

Anıl İlter’in canlı yayınlanan programda sorduğu soruların ‘doğru’ cevabını sadece ekran başındakiler biliyor. İzleyiciler cep telefonları ya da tabletlerine ücretsiz ‘Cevap Sende’ uygulamasını indirerek o anda, canlı yayında sorulan soruların yanıtını belirliyor. Stüdyodaki yarışmacılar ise Türk insanının çoğunluğunun verdiği yanıtı tahmin etmeye çalışıyor.

BİLGİ DEĞİL ÖNGÖRÜ

Hem Türkiye’nin gündemini yansıtıp hem de verilen yanıtların gündem yaratacağı, bilgi değil öngörünün, kültür değil Türk insanını tanımanın puan kazandırdığı ‘Cevap Sende’, bugüne kadar yayınlanan yarışma programlarından çok farklı. Heyecanlı, neşeli, bilinmezlerle dolu, tahmine dayalı ve sıra dışı yarışma ‘Cevap Sende’ 30 Haziran Salı akşamı atv’de... 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.