Cevap Sende... EKRAN BAŞINDA YARIŞTI, TABLET KAZANDI!

Cevap Sende... EKRAN BAŞINDA YARIŞTI, TABLET KAZANDI!

‘Cevap Sende’de bugüne kadar sorulan soruların tamamını doğru bilip, en yüksek puana ulaşan kişi, Konya’da yaşayan oto tamirci çırağı 19 yaşındaki Ahmet Dağtaş oldu.

İlk bölümden bu yana kaçırmadan ‘Cevap Sende’yi izlediğini ve cep telefonuna indirdiği ‘Cevap Sende’ uygulaması ile soruları yanıtladığını söyleyen Ahmet Dağtaş’a, bugüne kadarki en yüksek puanı alarak kazandığı tablet bilgisayar (iPad) program ekibi tarafından teslim edildi.

KAZANDIĞINA İNANAMADI

Yayın bittikten sonra ekip tarafından telefonla aranan Dağtaş, tablet bilgisayar kazandığına inanmakta zorlandı. Ahmet Dağtaş, ertesi gün Konya’da çalıştığı tamirhaneye gelen program ekibini karşısında görünce heyecanlı anlar yaşandı. Dağtaş, mutluluğunu ve heyecanını şu sözlerle paylaştı:

 “Önce kandırılıyorum sandım. Sonra programın facebook sayfasında adımı görünce inandım! Benim için iPad bir hayaldi, hem de bir tamirci çırağı olarak bir bilgi yarışmasını kazanmak büyük sürpriz oldu!”

KASADA BİRİKENİ ALDILAR

Geçen bölümde rakipleri Ünlüler takımını eleyerek büyük ödüle çok yaklaşan Barış takımı, final sorusunda riske girmedi. Barış takımının final sorusunda kasalarında biriken 47 bin 25 lirayı alarak yarışmadan çekilmesinin ardından Yedi Buçuk takımı ile büyük ödülü kazanarak çifte düğün yapmak isteyen Roket takımının mücadelesi başladı.

250 BİN LİRA KİMİN OLACAK?

250 bin liralık büyük final sorusu heyecanının yaşanacağı, neşeli, bilinmezlerle dolu, ekrandaki kadar ekran başındakinin de kazandığı sıradışı yarışma ‘Cevap Sende’ 28 Temmuz Salı akşamı 9. bölümü ile atv’de... 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.