Ceza... ADANA'DA HİPHOP ŞÖLENİ!..

Ceza... ADANA'DA HİPHOP ŞÖLENİ!..

Dünyanın en büyük hiphop etkinliği olan ve heyecan verici kapışmaların gerçekleştiği Burn Battle Zone 14 Ekim Cumartesi Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Seyhan Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği ve 8000 kişinin katıldığı Burn Battle Zone, Adanalılara dans, enerji ve eğlence dolu unutulmaz bir gün yaşattı.

Pek çok ülkede düzenlenen ve dünyanın en önemli break-dans yarışması olan Burn Battle Zone Moskova, Kiev, Krakow ve İstanbul’dan sonra ilk kez Adana’da gerçekleşti.

Türk rap müziğinin star ismi Ceza ve Sansar Salvo’nun da sahne aldığı ve gün boyunca renkli etkinliklerin gerçekleştiği bu muhteşem hiphop buluşmasına 8000 kişi katıldı!

2012 yılından beri dünyanın farklı yerlerinde düzenlenen Burn Battle Zone, dünya standardında bir B-Boy etkinliği olarak ilk günden bu yana binlerce hip-hop tutkununu ve efsanevi dansçıları bir araya getiriyor.

Adana’da ilk kez gerçekleşen etkinlikte bboy grupları jüri üyeleri ve izleyicilerin önünde danslarıyla birbirine meydan okudu. Heyecanlı kapışmalarda kazanan 5000 TL para ödülü aldı.

Türkçe rap müziğini dünyaya tanıtan, 2 MTV ödüllü ve son olarak Sziget festivalinde headliner olarak performans gösteren ilk Türk Rap Star olan Ceza da Burn Battle Zone’da sahne aldı.

Ceza’nın açtığı yoldan ilerleyen ve Türkiye’de genç neslin en çok dinlediği rapçi olan Sansar Salvo ve Adana’nın sesi Fate Fat’in performanslarıyla heyecanı üst seviyeye taşıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.