Ceza... "DENİZCİ" İLE DİJİTAL PLATFORMLARDA!..

Ceza... "DENİZCİ" İLE DİJİTAL PLATFORMLARDA!..

Ceza, yeni single çalışması “Denizci” ile 8 Haziran’dan itibaren tüm dijital platformlarda.

Ceza, sözü ve müziği kendisine, beat ve aranjesi Rokabeat’e ait olan 4. single çalışması Denizci'yi Esen Müzik etiketiyle 8 Haziran’da dinleyicileriyle paylaşıyor.
 
Yeni albümün habercisi olan Denizci'nin mix–masteringi Buğra Kunt, konsept ve fotoğraf çekimleri Atıf Ülkü imzasını taşıyor.

Ceza, 2002 yılında ilk solo albümü Med Cezir'i, ardından "Rapstar", "Feyz Al", "Yerli Plaka", "Evin Delisi", "Bomba Plak", "Onuncu Köy", "Türk Marşı" ve "Suspus" isimli albüm ve single çalışmalarını yayınladı. ABD'li efsanevi rap sanatçısı Tech N9ne'ın "All 6's & 7's" albümündeki "Worldwide Choppers" adlı parçada rap müziğin dünya genelinde önemli isimleri ile birlikte yer aldı.

Yurt içi ve yurt dışında çeşitli festivallerde sahne alan Ceza, aynı zamanda MTV EMA ödülünü alan ilk Türk müzisyen. 2015’de yayınladığı “Suspus” albümü, iTunes tarafından yılın En İyi Rap/Hip Hop albümü seçildi. Ünlü rapçi, albümle aynı adı taşıyan şarkısıyla, NPR Müzik’in (National Public Radio) en iyi şarkıları listesinde yer alan tek Türk sanatçı oldu.

Konserlerine ara vermeden devam eden sanatçı, bu süreçte birçok önemli proje kapsamında yeni çalışmalar yayınladı. Son olarak Eurobasket 2017’de ülkemizi temsil eden 12 Dev adam için bestelediği “12 Dev” adındaki yeni şarkısıyla adından sıkça söz ettirmişti.


Yeni albüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Ceza, “Denizci” adlı single'ı ile 8 Haziran’dan itibaren tüm dijital müzik platformlarında müzikseverlerle buluşacak...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.