CEZA 'SUSPUS'

CEZA 'SUSPUS'

Rap müziğinin en önemli temsilcilerinden Ceza, Esen Müzik etiketiyle yayınlanan yeni albümünün ilk video klibini, albümle aynı adı taşıyan “Suspus” isimli şarkısına çekti.

Yayınlandığı ilk akşam Twitter’da Trend Topic listesine giren “Suspus” 2 gün içinde 800 binden fazla izlenme sayısına ulaşarak, Youtube’da popüler videolar listesinin de ilk sırasına yerleşti.

Yönetmenliğini Ferit Katipoğlu, Yapımcılığını Murat Pekin ve Eyüp Kırbaş, Görüntü Yönetmenliğini Serkan Güler’in ve Sanat Yönetmenliğini Kaan Güreşçi’nin üstlendiği klibinin; yapım, çekim ve post prodüksiyon hizmeti Autonomy Film şirketi tarafından sağlandı.


300 kişilik set ekibiyle birlikte, 170 figürasyonun yer aldığı klipte, Tank ile birlikte 100’e yakın araç kiralandı.  Klibin çekimleri tamamen yapay sis içinde, 4 günde 3 ayrı mekanda tamamlandı.

“SUSPUS” iTunes Store’da 1 Numara!


13 yeni parçadan oluşan “Suspus” 275 saatte, canlı olarak Alper Erinç, Himalaya Sound ve E.D. stüdyolarında kaydedildi. Albümde; Cahit Berkay'dan ve Giorgio Moroder’ın Oscar ödüllü film müziği “Midnight Express”ten sample’lar, Rokabeat’in yazdığı beat’ler, Sansar Salvo düetinin yanı sıra Kostas Triandafilidis, Fotios Stefos, Da Poet ve İsmail Genç’in müzikleri kullanıldı.

iTunes’ta Mastered for iTunes formatında ve Digital Booklet olarak yayınlanan “Suspus” satın alınan top albümler listesinde de #1 numara.  2 Haziran’da tüm dijital kanallarda satışa sunulacak albüm yakın bir zamanda,  LP olarak da raflardaki yerini alacak.

“Suspus”un müzik yönetmenliğini CEZA, düzenlemelerini ise CEZA ile birlikte Buğra Kunt üstlendi. Albümün fotoğraf çekimleri Atıf Ülkü, grafik tasarım çalışması ise Emre Köşker/Ket Kolektif tarafından yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.