Ciciş Ceyda... KARDEŞİNİN ÇEKTİĞİ ÇIPLAK VİDEO HAKKINDA İLK AÇIKLAMA!..

Ciciş Ceyda... KARDEŞİNİN ÇEKTİĞİ ÇIPLAK VİDEO HAKKINDA İLK AÇIKLAMA!..

Esra Ersoy'un çektiği çıplak video hakkında ilk kez konuşan Ceyda Ersoy, "Kardeşimle aynı kefeye konulmak istemiyorum. Hakkımızda konuşanlara dava açacağız" dedi.

Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin, Hacı Sabancı'ya attığı video ve ardından evde çıkan kavga haberleriyle gündemde büyük ilgi uyandırdı.

KARAKOLLUK OLDULAR

Kız kardeşi Ceyda Ersoy ile kavga eden ve karakolluk olan Ersoy'un paylaştığı videosunda, Hacı Sabancı olduğu iddia edilen kişiye "Aramızı Ceyda mı bozdu?" dediği görülüyor.

Etiler'de bulunan evinde ayna karşısında video çeken Ersoy, iş adamına cep telefonuyla çırılçıplak çektiği videosunda şarkı söylüyor ve tatile çıkmak istediğini belirtiyor.

CEYDA ERSOY İSYAN ETTİ

Esra Ersoy'un videosunun ve yaptığı açıklamaların ortaya çıkmasının ardından bir süre sessizliğini koruyan Ceyda Ersoy, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak kendileriyle ilgili yargısız infaz yapıldığı yönünde bir eleştiride bulundu.

İşte Ersoy'un o açıklaması:

"Ablamın şuursuzca çekilmiş olan videosuyla alakalı benim hiçbir ilgim yoktur! Lütfen 2 kişiyiz, birimiz bir şey yapınca diğerimiz de aynısıymışız gibi davranmaktan vazgeçin!

Ayrıca ben ve ablam hakkında ağzına geldiği gibi konuşan Fatih Altaylı, Ali Eyüpoğlu ve Beyaz TV'deki tüm Söylemezsem Olmaz sunucuları gibi kişiler için de Türk Hukukuna başvurduğumuzu bildirmek isterim.

Bir insan bu kadar kolay infaz edilmeye çalışılamaz önce dönsünler kendilerinin geçmişlerine bir baksınlar!

Başka bir kişiyi bu kadar kolay batıramaz bize gelince böyle! Bu böyle kalmaz Türk hukukuna güveniyoruz ve bu iğrenç insanların her birine dava açıyoruz. Kamuoyunun bilgisine."

ESRA'NIN İSTEDİĞİ BİLEKLİK CEYDA'DA

Ünlü iş adamına attığı videoda Cartier marka bileklik isteyen Esra Ersoy'un, istediğin bilekliğin Esra Ersoy'da olduğu ortaya çıktı. Esra Ersoy, bilekliğini "Sevgililer Günü hediyem" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmış.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.