Çiftlik Bank Tosun Firarda... ÇEKİMLER KIBRIS’TA BAŞLADI!

Çiftlik Bank Tosun Firarda... ÇEKİMLER KIBRIS’TA BAŞLADI!

Çiftlik Bank olayını mizahi bir dille beyaz perdeye taşıyacak olan “Çift’lik Bank Tosun Firarda” sinema filminin çekimleri Kıbrıs’ta başladı.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini İsmail Hakkı Koç’un yaptığı filmde,  Burak Alkaş ve Fercan Bay başrol olarak yer alıyor. 

40 Kişilik bir ekiple yavru vatan Kıbrıs’ta çekimlerine başlanan film, İstanbul ve ABD’nin Miami kentinde yapılan çekimlerle 4 haftada tamamlanacak.  

Kıbrıs Acapulco Otel'de gerçekleşen çekimlerin ilk gününde film ekibini yalnız bırakmayan Kıbrıs basını çekimlere büyük ilgi gösterdi. 

Özgün bir senaryosu olan “Çift’lik Bank Tosun Firarda” filminin çekimleri bir hayli eğlenceli geçiyor. Kıbrıs’ta çekimleri başlayan filmin oyuncuları; hem çok eğleniyoruz, hem de farklı mekanlarda olmanın tadını çıkartıyoruz, dediler.

Filmin kadrosunda, başarılı oyuncu Tayfun Sav, Türkiye’nin ünlü plastik Cerrahi Zafer Atakan, instagram fenomeni Murat Övüç, Gülen Adam Yaşar Şengül, Duygu Özlen ve Kadir Gültekin gibi sevilen isimler de yer alıyor.  

Özen Filmin dağıtımını yapacağı “Çift’lik Bank Tosun Firarda” filmi, bir çok insanın mağdur olduğu bir konu olduğu için izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Yapımcı ve yönetmen İsmail Hakkı Koç, “Bizim amacımız aslında mağdur olan vatandaşlarımızın bu mağduriyeti bir daha yaşamamaları açısından, konuyu mizahi bir dille ve keyifli bir komedi filmi yaparak anlatmak” diyor. 

Şimdiden büyük merak uyandıran 'Çiftlik Bank Tosun Firarda' filmi 9 Kasım'da vizyona girecek. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.