Çiğdem Doğangün... MÜZİK YOLCULUĞUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR !..

Çiğdem Doğangün... MÜZİK YOLCULUĞUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR !..

Çiğdem Doğangün'ün sözleri Eyüp Çungay’a, müziği Gökhan Doğanay’a ait olan ve albümüne adını veren “Gittin Gideli” adlı eserine çektiği klip ile başta Kral TV olmak üzere ulusal müzik kanallarında top 30 listesinde girmeyi başardı.

Her zaman kaliteyi esas alan sevilen sanatçı Doğangün; hedefim 79 ilde her gün ve akşam, bir radyo kanalına canlı yayın konuğu olarak katılabilmekti, geçtiğimiz hafta illerimizin en çok dinlenen radyo kanallarına konuk olmaya başladım. Televizyon kanallarının yeni yayın dönemi başlaması dolayısıyla da bu sene yine TV programı yapmaya karar verdim. Yakında TV programımızda başlayacak. Önümüzdeki günlerde TV Kanalının adını, yayın gün ve saatini duyuracağız. Bir diğer hedefim de sahne programlarıydı. Sahne programlarımızda önümüzdeki haftalarda başlıyor. Bayii toplantıları, (ekstra geceleri), çok özel düğünlerde, festivallerde ve restaurantlar da eğlence mekânlarında konser programlarımıza başlayacağız. Özellikle bu sene ve önümüzdeki senelerde yurtdışı konserlerine ağırlık vereceğiz. Şimdiden Avrupa’nın birçok kentinde konser anlaşmalarımız yapıldı. Duyurularını etkinlik öncesinde kamuoyuyla paylaşacağız, dedi.

Gittin Gideli ve Bir Varmış Bir Yokmuş adlı şarkılarıyla sükse yapan sanatçı Çiğdem Doğangün tarihi ve kültür mirası kentlerde çektiği video klibiyle de ulusal basının dikkati çekmeyi başardı.

Sevilen sanatçı Çiğdem Doğangün son bir hafta içerisindeyse İstanbul radyo kanalları başta olmak üzere; Gaziantep Fıstık Fm, Çorum Metropol FM, Afyonkarahisar Radyo Gün, Kocaeli Piramit FM, Radyo Bu Bursa, Alanya Radyo TIME, Radyo Hazar Elazığ, Bafra Barış FM, Radyo Türkiye’m Tokat’a konuk oldu.

Ve her gün, her akşam bir kentin en çok dinlenen radyo kanalında en çok takip edilen radyo programlarına canlı yayın konuğu olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.