Çiğdem Tunç...  "BENİM SUNACAĞIM PROGRAM DERS NİTELİĞİNDE OLUR" !..

Çiğdem Tunç... "BENİM SUNACAĞIM PROGRAM DERS NİTELİĞİNDE OLUR" !..

Usta oyuncular Çiğdem Tunç, Bora Gencer, Abdullah Şahin, Sema Aras ve Öykü Yitiğit’ten oluşan kadro Levent'de bulunan bir AVM'de eski bayramların özlemini çekenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte eski bayramların simgesi haline gelen Dümbüllü Orta Oyunu sahnelendi.  

Usta oyuncular Çiğdem Tunç, Bora Gencer, Abdullah Şahin, Sema Aras ve Öykü Yitiğit’ten oluşan kadro eski bayramların özlemini çekenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik büyük ilgi gördü.  Ayakta alkışlanan sanatçılar, oyunu yaz boyunca sahneleyeceklerini söylediler. 

Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile birlikte ekranda efsane ikili olan Çiğdem Tunç neden uzun zamandır ekranda görünmediğiyle ilgili soruyu da yanıtladı.

Tunç, “Herkes Mehmet Ali ekranda sen neden yoksun diyor. Ben uzun süredir sahnenin tadını çıkarıyorum. Çok üretken ve yoğun bir sene geçirdim. Tiyatro yaptım, sunuculuk yaptım. Yaz boyunca da devam edecek. Ekranda her tarz programı sundum. Benim dünüme, bugünüme yarınıma yaraşacak bir program olursa sunmak isterim.

Onu da sunarken artık ders niteliğinde olur. Tevazu göstermeyeceğim. Otururum sunarım, ders niteliğinde olur bir işi yapmak isteyen diğer meslek adaylarına. Ben bir şey yapmam ders vermek için de beni seyretmek öyledir. 40 senesini devirmiş bir Sezen Aksu’yla, bir Cumhurbaşkanı, bir Başbakan’la Charlie Rose tarzı Exculisive röportajlar yapmak isterim. Türkçemiz için çok üzülüyorum. Böyle güzel bir dilimiz varken, gerek televizyonda gerekse reklamlarda bozduk dilimizi. Atalarımızın kemikleri sızlıyordur” dedi. 

 Mehmet Ali Erbil’in Türkiye’nin en iyi şovmeni olduğunu da söyleyen Çiğdem Tunç, “Herkes efsanevi ikili olarak bilir bizi ama Mehmet Ali ne zaman ekrana çıksa yeni bir projeye başlasa ben onun adına çok mutlu oluyorum. Çünkü ekranda olması gereken Türkiye’nin en büyük şovmeni, olacak tabii ki…” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.