Çiğdem Tunç... HANİFE GELİNİ OLACAK MI?

Çiğdem Tunç... HANİFE GELİNİ OLACAK MI?

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Çiğdem Tunç’un, Hanife’ye söylediği sözler damga vurdu.

Geçtiğimiz gün canlı yayında Hanife’nin, Muhammed’e; “Annenle aranı düzeltmeni istiyorum. Ben senin annenin de yanında olmasını istiyorum” sözleri üzerine Muhammed’in; “Ben kendi kendime anne oldum, baba oldum, arkadaş oldum.

İsterdim ki beni doğuran kadın gerekirse merdiven silsin, temizlik yapsın; ama beni çocuk esirgeme kurumuna bırakmasın. Ben annemle en son yıllar önce konuştum.

O kadar küçüktüm ki hangi yıl olduğunu ben bile hatırlamıyorum. Bana bir gün bir telefon geldi. ‘Buyurun’ dedim. ‘Nasılsın oğlum?’ dedi ‘Oğlum derken?’ dedim.

‘Ben annen’ dedi. ‘Benim annem yok ki’ dedim. ‘İki tane daha oğlum oldu, aynı sana benziyorlar’ dedi. Son telefon konuşmamızdı. Ben o gün anne duygusunu söktüm attım içimden.

Benim annem, babaannem” gözyaşları içindeki sözleri Hanife’yi, Zuhal Topal’ı ve tüm izleyenleri gözyaşlarına boğmuştu.

 

Hanife’den Muhammed’e Hediye

Yaşanan bu anlardan sonra bugün Hanife ve Muhammed yeniden stüdyodaydılar. Hanife; “Muhammed’i üzüldüğü için kendimi suçlu hissediyorum.

Ben sadece annesinin eksikliğini tamamlamasını istedim” diyerek, Muhammed’e; içinde Muhammed’in küçük yaşlarda babaannesi ile çektirmiş olduğu bir fotoğraf bulunan çerçeve hediye etti.

Hediyesini açan Muhammed; “İşte bu fotoğrafın çekildiği yıllar benim o dönemlerim. Babaannemin bana sahip çıktığı, konuşmak istemediğim dönemler” dedi.

 

Muhammed; “Doğuran mı, Bakan mı Anne?”

Muhammed; “Hep konuşulur doğuran mı, bakan mı anne? diye... 9 ay karnında taşıyorsun, acılar içinde dünyaya getiriyorsun yaa sonra o nedenle bakan annedir. O nedenle benim annem babaannemdir. Bundan sonra annem dünyanın bir ucundan yürüyerek de gelse nafile” dedi.

 

Mehmet Ali Erbil’le Çarkıfelek’e konuk oldular

Muhammed’in sözleri karşısında çok duygulanan Zuhal Topal; “Çok hassas bir konu. Biraz havamız dağılsın” diyerek, Hanife, Muhammed ve Nagehan’ın konuk oldukları, ilerleyen günlerde Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Mehmet Ali Erbil’le Çarkıfelek programının çekimlerinden görüntüler yayınladı.

 

Çiğdem Tunç canlı yayına bağlandı

Programın ilerleyen dakikalarında Muhammed’in manevi annesi olan sanatçı Çiğdem Tunç, telefonla canlı yayına bağlandı. Muhammed, Çiğdem Tunç’la yakınlıklarını şu sözlerle anlattı:

 

“Benim kaldığım çocuk esirgeme yuvasına geldiğinde beni fark etti. Benim oğlu olmamı istedi. O zaman ki şartlar el vermese de bizim manevi bağımız hep devam etti” dedi.

 

“Muhammed’in, kırılgan olduğu anları anlattılar. Ben de ona destek olmak için canlı yayına bağlandım” diyen Çiğdem Tunç’a, Zuhal Topal; “Abla demek istemiyorum, o yaşsız kadınlardandır hoş geldin Çiğdemciğim, dedikten sonra Muhammed’in, Hanife’ye evlilik teklifi ettiğini ve Hanife’den cevap beklediğini” anlattı.

 

Çiğdem Tunç; “Biz Senin Vaktini Almayalım Ana Oğul”

Çiğdem Tunç, Hanife’ye; “Cevap vermek için ne bekliyorsun? Sen evleneceğin zaman Muhammed’e hem anne, hem baba, hem yaren, hem kardeş olacaksın.

Karşında sevgiye, güvene çok ihtiyacı olan bir genç adam var. Sen Muhammed’i seviyor musun?” diye sordu.

Hanife, Çiğdem Tunç’a; “Bu sorunuza cevap verirsem, Muhammed’in evlilik teklifine cevap vermiş olurum” dedi.  Yoo, evlilik teklifine cevap vermiş olmazsın diyen Çiğdem Tunç; “Muhammed’i, seviyorum ama biraz zamana ihtiyacım var yada ayaklarımı yerden kesecek kadar sevmiyorum” diyebilirsin dedi.

Muhammed’i, ayaklarını yerden kesecek kadar sevmediğini söyleyen Hanife’ye, Çiğdem Tunç; “O zaman biz sana çok teşekkür ediyoruz. Biz senin vaktini almayalım ana oğul. Seni de suçlayamam o aşkı duymuyorsan, sonradan oluşan sevgiye ben inanmıyorum” dedi.

 

Çiğdem Tunç’un bu sözleri üzerine Hanife ve Muhammed arasında neler yaşanacak, Hanife Muhammed’in evlilik teklifine bir cevap verecek mi merakla bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.