Çiğdem Tunç... 'ŞOFÖR NEBAHAT'E SAHNEDE CAN VERECEK!

Çiğdem Tunç... 'ŞOFÖR NEBAHAT'E SAHNEDE CAN VERECEK!

Tiyatro, Sinema ve Televizyon dünyasında yıllardır başarılı işlere imza atan Çiğdem Tunç ‘’Benim Adım Osman’’ filmi tanışma yemeği öncesi magazinkolik.com mikrofonlarına konuştu.

Çiğdem Tunç’tan magazinkolik.com’ özel açıklamalar

Yaz dönemi çok fazla yoğun olduğunu belirten ünlü oyuncu geçtiğimiz sene açtığı ve kendi adını taşıyan Çiğdem Tunç tiyatrosunda hazırladığı yeni oyununu ilk kez ve sadece bizlerle paylaştı.

‘’Hayat hepimizi şaşırtıyor’’

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz sevilen sanatçı Harun Kolçak ve Sezer Sezin için şunları söyledi: ‘’Her ikisi canımdan bir parça, biri feyz alarak takip ettiğim muhteşem bir oyuncu diğeri çok sevdiğim bir arkadaşım. İkisinin de acı kaybı beni çok üzdü. Hayat hepimizi şaşırtıyor. Bu bize büyük bir ders olmalı aslında. Sevdiklerimizle vakit geçirmemiz gerek. Her an ne olabilir bilemeyiz’’

‘’Sürpriz yapacaktım fakat sağ elim boş kalacak’’

Ünlü oyuncu yeni sezonda adını verdiği çiğdem Tunç tiyatrosunda sergileyeceği yepyeni oyundan bahsetti.

Yeşilçam’ın tüm oyuncularına saygı ve hürmetle selam yollarken ‘’Şoför Nebahat benim tiyatro sahnemde yeniden can bulacak’’ dedi.

Çiğdem Tunç geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Türk sineması Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından Sezer Sezin’in canlandırdığı Şoför Nebahat Karakteri için şunları söyledi ‘’

Aslında yepyeni sıfırdan yazılan bir senaryo, fakat o Aksaray Aksaray diye bağıran o günden bu güne gelen ve değişmeyen bir karakterin canlandırıldığı önemli bir rol.

Bir kadının hayatta kalma mücadelesi, bunun zamanı yoktur o dönemde bu dönemde bu aynıdır’’ dedi. Sezer Sezin’in vefatından etkilendiğini dile getiren Tunç şunları ekledi ‘’ Ben Sezer Sezin’e

gelecek hafta bir ziyarette bulunmak istiyordum. Kendisine oyunumun galasında benle birlikte sahneye çıkmasını teklif edecektim.

Oyunun kapanışında onla birlikte bizi izlemeye gelenlere güzel bir mesaj verecektim. Şoför Nebahat ve ona yeniden can veren ben muhteşem olacaktı.

Fakat hayat oyununu benden önce oynadı ve Sezer Sezini bizden aldı. Gala olacak oyun oynanacak fakat benim sağ elim sahnede boş kalacak’’ dedi.

Çiğdem Tunç oyun çalışmalarına bu hafta başladıklarını ve en kısa sürede gala tarihini duyuracaklarını da ekledi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.