Cihan Ünal - Funda Arar... KIBRIS DÜETİ!

Cihan Ünal - Funda Arar... KIBRIS DÜETİ!

Funda Arar “Ben şiir tutkunu biriyim çok severim. Ama bu gece gelin birlikte şarkı söyleyelim” dedi ve iki sanatçı “Duydum ki Unutmuşsun” adlı şarkıyı birlikte düet yaparak söylediler. Cihan Ünal ve Funda Arar’ın düeti büyük alkış aldı.

 Giydiği siyah dantelli kıyafeti ile dikkat çeken sanatçı adeta “Ne giysem yakışıyor” dedi. Sanatçı sahneden öğretmenler günün de kutlayarak “İyi ki bir dönem öğretmenlik yapmışım” dedi.

İki gece konser vermek üzere gittiği Kıbrıs’ta büyük ilgi gören sanatçı sahnede yine devleşti. Kıbrıslı hayranları için sevilen şarkılarını seslendirirken güzelliği ile de göze hitap etti.

Giydiği her sahne kıyafeti ile göz dolduran Funda Arar bu kez de transparan dantel şıklığı ile dikkat çekti.  Modacı Songül Sarpbaş’ın hazırladığı kıyafeti ilk kez giyen sanatçı adeta “Ne giysem yakışıyor” dedi.

Kıbrıs’ta kendisini dinlemeye gelenler arasında ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Cihan Ünal’da vardı. Funda Arar ünlü oyuncunun masasına kadar giderek şarkı söyledi. Cihan Ünal’ın elini öperek karşıladığı Funda Arar “Ben şiir tutkunu biriyim çok severim.

Ama bu gece gelin birlikte şarkı söyleyelim” dedi ve iki sanatçı “Duydum ki Unutmuşsun” adlı şarkıyı birlikte düet yaparak söylediler. Cihan Ünal ve Funda Arar’ın düeti büyük alkış aldı.

“İyi ki öğretmenlik yapmışım”

Hafta içinde kutlanan öğretmenler haftası na da sahneden gönderme yaparak öğretmenler günün kutlayan sanatçı kendisinin de öğretmenlik yaptığını belirterek “İyi ki bir dönem öğretmenlik yapmışım. Şimdi o tatlı çocuklarım kocaman oldular.

Bu mesleği yaptığım için çok mutluyum” diye yazdı. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra iki yıl Ataköy 60.Yıl İlköğretim Okulu’nda müzik öğretmenliği yapan sanatçı “O deneyimi de yaşamak istedim, öğretmenlik çok keyifliydi” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.