''ÇİRKİN YAĞ TORBASI'' SÖZÜ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ!

''ÇİRKİN YAĞ TORBASI'' SÖZÜ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ!

Alvina Rayne isimli İngiliz kadın, acımasız eski erkek arkadaşının fazla kiloları ile dalga geçmesinden sonra, durumu kabullenmeyip 60 kilo kaybederek erkek arkadaşından intikam aldı

sisman.gif

Alvina Rayne 124 kiloya ulaştığında, eski erkek arkadaşı onunla dalga geçmeye başladı. Fakat Alvina fazla kilolarından kurtulduğunda, acımasız erkek arkadaş yeniden barışma çabalarına girdi.

 

32 yaşındaki Alvina, erkek arkadaşının kırıcı yorumlarıyla başa çıkmak için günde 5.000 kalori ile beslenmeye başladı. Gün boyunca abur cubur, atıştırmalıklar, şekerli ve yağlı yiyeceklerle beslenen Alvina, bunun böyle gitmeyeceğini fark etti.

İki çocuk annesi genç kadının kiloları o kadar fazlaydı ki; kadın kıyafetlerine sığamadığı için artık erkek kıyafetleri almaya başlamıştı.

Philadelphia'da yaşayan Alvina, 2009 yılında bu gidişata bir dur demeye karar verdi. Hem kendisine köstek olan erkek arkadaşıyla olan ilişkisini, hem de sağlıksız besinlerle olan ilişkisini gözden geçirmeye başladı.

sisman_1.gif

Erkek arkadaşının yanıldığını kanıtlamak için düşük karbonhidratlı ketojenik bir perhize başladı ve yaklaşık 60 kilo verdi. "Eski erkek arkadaşımın bana "Ben senden ayrılırsam, seni kimse istemez." dediğini hatırlıyorum. Bu durumda ben "değersiz, çirkin ve denese bile bu kiloları kaybedemeyecek" bir kadın konumuna düşüyordum. Bana "çirkin bir yağ torbası" olduğumu söylüyordu. Tabii bunun yanı sıra böyle başka hakaretler de duyuyordum."

sisman_2.gif

Şimdi "son gülen iyi güler" diyerek hayatının aşkını yeniden buldu; 32 yaşındaki yakışıklı eşi Sascha.

"Yıllarca erkek arkadaşım tarafından suistimal edildikten ve insanlardan uzaklaştıktan sonra, bir şeyler değişmek zorundaydı ve artık son noktaya geldim. "Hayatımdan sonsuza kadar çık!" diyebildim." "Ne zaman sıkıntı yaşasam, bana "kimse seni istemeyecek" dediğini hatırlıyordum. Bu da beni, haksız olduğunu kanıtlama konusunda daha kararlı yapıyordu."

sisman_4.gif

"Kilo verdikten sonra, eski erkek arkadaşımın annesini gördüm ve bendeki değişim karşısında şok geçirdi. Oğluna yaşadığım değişimi anlattı."

 

"Sonrasında eski erkek arkadaşım beni aradı ve barışmaya çalıştı. Fakat bunun olmasının imkanı yoktu. Hayatımda hiç olmadığım kadar mutluydum ve onu yeniden hayatımda istemiyordum. Bana çok değer veren ve beni çok seven bir adamla mutlu bir evliliğim var."

Neredeyse hiçbir zaman açlığı hissetmeme izin vermezdim. Tıka basa yerdim. Kendimi rahat hissettiğim tek an, midemin dolu olduğu andı."

"Sabahtan, akşam yatana kadar sürekli yemek yerdim. Bazen gece yarısı iki kase mısır gevreği yerdim. Kilolarım o kadar artmıştı ki; birkaç merdiven çıktıktan sonra nefes alamazdım."

"Alışverişe gittiğim zamanlarda ise kadın kıyafetleri değil, erkek kıyafetleri alırdım. Çünkü kadın kıyafetleri vücuduma olmazdı."

sisman_5.gif

"Ya eski erkek arkadaşımın kıyafetlerini giyerdim, ya erkek tişörtleri ve pantolonları alırdım." Ketojenik diyete başladığında, şekerli atıştırmalıkları ve dışarıdan söylenen yağlı yiyecekleri kesti. Şimdi 63 kilo ve bu sorunları yaşayan başka insanlara da internetten yardım ediyor. Obezite dolayısıyla yaşadığı sağlık problemlerinin bile bir bir yok olmaya başladığını söylüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.