City Fest... MÜZİK VE EĞLENCE DOLU FESTİVAL!

City Fest... MÜZİK VE EĞLENCE DOLU FESTİVAL!

Türkiye’nin 3 şehirde eş zamanlı gerçekleşen ilk festivali City Fest, coşkulu ilk gününün ardından ikinci gününde de müzik ve eğlence dolu anlara sahne oldu.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de birbirinden ünlü isimleri sahneye çıkararak müzikseverlerle buluşturan City Fest’de farklı şehirlerdeki binlerce kişi aynı anda şarkılar söyleyerek doyasıya eğlendi.

Sevdikleri sanatçı ve grupların performanslarını izlemek için saatler öncesinden alanları dolduran müzikseverler, yağmur ve rüzgara rağmen festivalin tadını çıkardı.

DÜNYACA ÜNLÜ INNA’DA İSTANBUL’A İLAN-I AŞK “SENİ SEVİYORUM İSTANBUL”

Şarkıları tüm dünyada hit olan Romanyalı güzel sanatçı Inna, City Fest’in ikinci gününde İstanbul Uniq’de sahne aldı.

Haftalardır Inna’yı bekleyen kalabalık sanatçıyı coşkulu bir şekilde karşıladı. City Fest için dansçılarıyla birlikte Türkiye’ye gelen Inna, hazırladığı özel şovuyla da büyük beğeni topladı.

Sahnede ufak bir aksilik yaşayarak düşünce hayranlarını korkutan Inna; “Ben iyiyim, merak etmeyin” dedikten sonra konserine devam etti.

YENİ SINGLE’IN MUJDESINI İSTANBUL’DA VERDİ

Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Inna yeni single hazırlığı içerisinde olduğunu söyleyerek hayranlarına müjde verdi.

Inna’dan sonra sahneye çıkan DJ Burak Yeter de muhteşem performansıyla, festivaldekilere keyifli anlar yaşattı.

ANKARA’DA YAĞMURA İNAT FESTİVAL

“Hava bulutlu ama kalplerimiz güneş gibi”

City Fest Ankara’nın ikinci gününde sahne alan Kolpa alanı dolduran binlerce kişiye; “Son zamanların en inatçı festivalinde sizlerle birlikte olmak harika.

İnatçı diyoruz çünkü yağmur çamur demeden sanatta ısrar ediyoruz. Hava bulutlu ama kalplerimiz pırıl pırıl güneş gibi” diyerek müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Kolpa grubundan sonra sahneye çıkan Jehan Barbur’da rüzgarlı havaya ithafen “Mini minnacık bir kadınım rüzgar beni uçurabilir” diyerek espri yaptı.

Daha sonra seyircilerle birlikte en sevilen şarkılarını seslendiren Jehan Barbur, yaklaşık 1.5 saat sahnede kaldı.

DUMAN SAHNEDEN İNEMEDİ

Ankaralı hayranlarıyla buluştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek konsere başlayan Duman, şarkılarını binlerce kişi ile birlikte söyledi.

Sahnesi bittikten sonra seyircinin yoğun talebi üzerine sahneye tekrar geri dönen Duman, yarım saat daha sahnede kalarak hayranlarını mest etti.

İZMİR’DE SILA VE MABEL MATİZ RÜZGARI

City Fest’in ikinci gününde İzmir’de Sıla ve Mabel Matiz rüzgarı esti. Sahneye ilk olarak Mabel Matiz çıktı ve “Bugün hava çok rüzgarlı ama ateşimiz bu rüzgarı ısıtacak.

Çok güzel bir akşam olsun bize katılın hep birlikte söyleyelim şarkıları” diyerek konserine başladı. Hemen her şarkısını binlerce kişilik kalabalıkla birlikte söyleyen Mabel Matiz, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneyi Sıla’ya bıraktı.

SILA; “EVİMDEYİM ÇOK ŞÜKÜR”

İzmir’e geldiğimde kendimi çok iyi hissediyorum diyerek sahneye çıkan Sıla, konsere İzmirli hayranlarıyla sohbet ederek başladı.

Mabel Matiz’le birlikte Muhbir şarkısını da seslendiren Sıla, kalabalıktan büyük alkış aldı. Bol bol seyirciyle sohbet eden Sıla keyifli halleriyle seyirciden tam not aldı.

HAYRANININ TELEFONUYLA SELFİE

Konserin son kısmında hayranlarının ısrarını kırmayan Sıla bir hayranının uzattığı telefon ile sahneden selfie yaptı. Afitap şarkısı ile final yapan Sıla’nın hayranları konser alanını dans ederek terk etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.