Club Masquerade... DJ İDO TATLISES SİZİ BEKLİYOR!

Club Masquerade... DJ İDO TATLISES SİZİ BEKLİYOR!

.Amerika'da Berklee College of Music'de eğitimini sürdüren İdo Tatlıses İstanbul'daki ilk performansını 14 Aralık Cuma günü ünlü kulüp Masquerade'te sergileyecek.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Amerika'da merak saldığı Dj'liğe iyice ısındı. Boston'da Berklee College of Music'de eğitimini sürdürürken kendi parasını kazanmak için başladığı Dj'likte İstanbul'daki ilk performansını Mitanox sponsorluğunda 14 Aralık Cuma günü ünlü kulüp Masquerade'te sergileyecek.

Önceki akşam annesi Derya Tuna ve arkadaşları ile Ulus'ta bir mekanda yemek yiyen İdo mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bol bol müzikten bahseden İdo, babasından kendisine ses değil kulak miras kaldığını söyledi. Gazetecilerin özel hayatı hakkındaki sorularına ise "Ben aşığım zaten anneme ve babama aşığım" dedi. Daha sonra gazetecilere teşekkür eden İdo, Cuma günü sergileyeceği performansa tüm gazetecileri davet etti.

Şimdiden herkesin merakla beklediği performansta babası İbrahim Tatlıses'in bir parçasına da yaptığı özel cover'ı çalacağı öğrenildi. İdo Tatlıses'in yılbaşında İstanbul'da olacağı hatta yılbaşı sürprizi olarak da bir mekanda performans sergileyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.