Çocuklar Duymasın... HARFİYAT KAMYONLARI DİYALOĞUNA TEPKİ!..

Çocuklar Duymasın... HARFİYAT KAMYONLARI DİYALOĞUNA TEPKİ!..

Ekranlara yeni bölümleriyle geri dönen Çocuklar Duymasın reyting rekorları kırdı. Dizide hafriyat kamyonları övülünce CHP'li Tur Yıldız Biçer, dizinin yapımcısına tepki gösterdi.

Kanal D'de ekranlara geri dönen  Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümünde hafriyat kamyonlarına yapılan güzellemeler tepki çekti.  CHP  Manisa  Milletvekili Tur Yıldız Biçer, dizinin yapımcısı  Birol Güven ve yayıncısı  Kanal D'ye 'hafriyat kamyonu cinayetleri'ni hatırlattı.

"HAFRİYAT KAMYONLARININ ALDIĞI 30 CAN HATIRLATILMALI"

Biçer, söz konusu ifadelerin geçtiği bölümün videosunu  Twitter hesabından " Mehmet Cengiz sponsor mu bu diziye? Şu kaba tipe bu cümleleri kurduran senaryo ekibine hafriyat kamyonlarının aldığı 30 canı hatırlatmalı" mesajıyla paylaştı. Biçer dizinin yapımcısı  Birol Güven ve yayıncı  Kanal D'ye "30 insanın katili hafriyat kamyonlarına kurulan bu güzellemeler için ailelere bir özrünüz olacak mı, empati yaptınız mı?" diye sordu.

BİROL GÜVEN: CEVABI DİZİDEN VERECEĞİZ

Birol Güven ise sosyal medyadan verdiği yanıtta "Hafriyat kamyonları ile ilgili sahnemize yapılan eleştirilere cevabımız yakında  Çocuklar Duymasın'da. Lütfen bekleyin" dedi.

İşte O Tweetler:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.