Çocuklar Duymasın... İŞTE YENİ HAVUÇ!

Çocuklar Duymasın... İŞTE YENİ HAVUÇ!

Çocuklar Duymasın'da Havuç dönüyor, tüm aile bir araya geliyor.Ailelerinin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya çalışan Haluk ile Meltem'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Haluk ile Meltem'e sürpriz yapan kişi oğulları Havuç'tur.

 

Dizinin yapımcısı Birol Güven ve Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ geçen gün sosyal medya hesapları üzerinden '#HavuçEveDönüyor' etiketiyle paylaşımda bulunmuştu.

Paylaşımda "#HavuçEveDönüyor. O bizim en önemli ve en sevilen karakterlerimizden biri. Çocuklar Duymasın'da heyecan aynen devam. Pazar akşamı Kanal D'de" ifadesi dikkat çekmişti.

Herkes Havuç'un yüzünü merak ediyordu. Bugün sosyal medyaya düşen fotoğrafta Havuç'u oynayan kişinin yüzü gözüktü.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN YENİ HAVUÇ'U MEHMET BARAN ERDOĞAN KİMDİR;

1986’da Ankara’da doğdu.İlkokul eğitmini Çankaya İlköğretim Okulu’nda, Ortaokulu Yüce Koleji’nde, Liseyi de Özel Ankara Fen Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nü 4 senede bitirdi. 2009-2010 yılları arası Müjdat Gezen Sanat Merkezi Ankara’ da Akşam Okulu ve Actor Studio adlı eğitim programlarını bitirdi.

Aynı dönemde Ankara Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda 3 çocuk oyununda ve 1 büyük oyununda devamlı rol aldı.2010-2011 eğitim yılı içinde Maltepe Üniversitesi’nde Radyo,Tv ve Sinema Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine başlamıştır. 2010-2012 yılları arasında Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda oyuncu olarak görev aldıktan sonra şu an İstanbul Kumpanyası adlı özel tiyatroda oyuncu ve kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır.

Hayat Yolunda dizisinde de rol almasının ardından iste Baran Erdoğan ilk olarak Piyasadan Büyük Alacağımız Var adlı film ile 2014 yılına başarılı bir şekilde başladı. Oyuncu en son olarak ise vizyona girdiği zaman büyük bir beğeni ile karşılaşan Kocan Kadar Konuş: Diriliş filminde rol aldı.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.