Çolpan İlhan... ADINA MODA OKULU!

Çolpan İlhan... ADINA MODA OKULU!

İSMEK (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi ) sanatçı kimliğinin yanı sıra moda sektöründe de başarılı çalışmalara imza atan Çolpan İlhan adına Mecidiyeköy Şubesi’nde sanatçının adını taşıyan Moda Okulunu hizmete açıyor.

Kerem Alışık, Çolpan İlhan’ın atölyesinde kullandığı dikiş makinalarını, dikiş nakış malzemelerini, ayrıca Çolpan Butik’in tasarladığı ve ürettiği 60’a yakın kıyafeti açılacak olan İSMEK Çolpan İlhan Moda Okulu’na bağışladı.

İSMEK Bünyesinde açılacak olan  Çolpan İlhan Moda Okulu’nda özel bir bölümde Çolpan  Butik  Kreasyonları da sergilenecek.

Konu ile ilgili olarak Kerem Alışık, “İSMEK bünyesinde Çolpan İlhan Moda Okulu açmak düşüncesi bizimle paylaşıldığında  çok mutlu oldum. Böyle güzel bir öneri ile gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ve Sayın Başkan ile Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı’na  teşekkürlerimi sunuyorum.

 Moda, annem için en az oyunculuk kadar önemli ve üzerinde titizlik gösterdiği ayrıca 30 yıl emek verdiği  bir alandı. Annem son ana kadar büyük bir aşkla yaptığı Modacı kimliğini ve üretimini tıpkı sanat hayatında olduğu gibi hiç bırakmadı.

Sanat ve Moda alanında  öğrenmek isteyen herkese kapısı açık olan Çolpan  İlhan’ın adına açılacak olan bu moda okulunda hevesli ve yetenekli kişilere pek çok branşta eğitim verilecek olması benim ve ailem için heyecan ve mutluluk verici bir durumdur. Annem ailemizin onuru olduğunu,  böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine hayat vererek  bir kez daha kanıtlamış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.