Çukur... ENİNDE SONUNDA HERKES BİR GÜN 'ÇUKUR'A GERİ DÖNECEK!

Çukur... ENİNDE SONUNDA HERKES BİR GÜN 'ÇUKUR'A GERİ DÖNECEK!

Bu sezonun iddialı dizilerinden, Ay Yapım imzalı Çukur, 23 Ekim Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.

Çukur’un Pazartesi akşama ekrana gelecek ilk bölümünde,

İdris Koçovalı’nın kendi elleriyle kurduğu Çukur, İstanbul’un kalbi, hatta ta kendisidir! Bu mahallede, yaşayanları tehdit edecek tehlikelere yer yoktur.

Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise müzisyen kimliğiyle sahnenin tozunu attıran Yamaç, yıllar önce bir sebepten ötürü bu mahalleden kaçmıştır.

Genç adamın hayatı, tıpkı kendisi gibi deli dolu bir karaktere sahip olan Sena ile yollarının kesişmesiyle tamamen değişir.

İkili tutkulu bir aşkın içine sürüklenirken, Çukur ise Vartolu’nun gelişiyle yakında patlayacak bir fırtınanın eşiğine gelir.

Bu fırtına, Yamaç’ı da Çukur’a ve uzun zaman önce terk ettiği geçmişine sürükleyecektir. Zaten eninde sonunda herkes bir gün Çukur’a geri dönecektir.

YAMAÇ İLE SENA’NIN AŞKI, İZLEYİCİLERİN AYAKLARINI YERDEN KESECEK!

Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise müzisyenlik yapan Yamaç’ın (Aras Bulut İynemli) hayatı, kendisi gibi deli dolu Sena (Dilan Çiçek Deniz) ile tanışmasıyla tamamen değişecek.

Kendilerini aşka kaptıran Yamaç ve Sena’nın Paris’teki romantizm dolu sahneleri ilk bölüme damgasını vuracak.

Çukur’da yaşanan beklenmedik şoke edici bir olay ise hikâyenin başlangıcı olacak ve Yamaç ile Sena’yı bu mahallenin fırtınalı sokaklarına savuracak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’un ilk bölümüyle ekran başındakiler, mahallenin sakinlerinden birine dönüşecek.

Etkileyici hikâyesi, çarpıcı aksiyon sahneleri, dev oyuncu kadrosu ve yıla damgasını vuracak sürprizleriyle şimdiden fenomen olmaya aday ‘Çukur’, 23 Ekim Pazartesi’den itibaren her pazartesi saat 20:00’de Show TV’de ekranlara gelecek. 

Çukur, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncularını, usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş ile bir araya getiriyor.

cukur_alico.jpg

Çukur’un gizemli Aliço’sunu canlandıran Rıza Kocaoğlu, hikâyenin kilit noktalarından biri olarak ekran başındakileri şaşırtacak.

Sessiz sakin, kendi halinde bir çöp toplayıcısı gibi gözükse de Çukur mahallesinde Ercan Kesal’ın canlandırdığı İdris’in sokaktaki gözü kulağı olan Aliço, geçmişinden gelen yaralarıyla izleyicileri derinden etkileyecek.

Üniversitede matematik mühendisliği okumuş ve dâhi derecesinde bir sayısal zekâya sahip olan Aliço, güçlü hafızasıyla Çukur’da izleyicilerin yapbozu tamamlamasına rehberlik edecek.

Aliço için saçlarını kazıtan Rıza Kocaoğlu, geçmişte canlandırdığı karakterlerden bambaşka bir rolle izleyicileri Çukur’a sürükleyecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.