Cumali Ceber 2... GALAYI FENOMENLER BASTI!

Cumali Ceber 2... GALAYI FENOMENLER BASTI!

Başrolünü sosyal medya fenomeni Hali Söyletmez’in oynadığı Cumali Ceber 2 gala yaptı, fenomenler akın etti.

İlki gişede büyük başarı yakalayan “Cumali Ceber” filminin ikincisi görücüye çıktı. Torun Center Avm Cinetech Sinemaları’nda gerçekleşen galaya fenomenler akın etti.

Davetliler, sinema salonlarında Halil Söyletmez’i Cumali Ceber maskeleriyle karşıladı.

Galaya katılan fenomenler arasında Atakan Özyurt, Fatih Yasin, Bilal Hancı, Oha Diyorum, Furkan Yaman, Emrecan Önal, Hakan Tunçbilek, Feride Hilal Akın, Pınar Akın, Mert Çetin, Veysel Zaloğlu, Şahangiller, Nez Demir, Bülent Mert, Toşko, İsmail Baki Tuncer, Nalet Bebe, Hakkı Alkan, Gökhan Tevek, Berk Coşkun gibi isimler vardı.

RASTALI HALİL SÖYLETMEZ

Filmin yönetmeni Kamil Çetin ve oyuncular Halil Söyletmez, Serkan Şengül, Doğa Konakoğlu, Emre Keskin ve Esra İşgüzar film gösteriminden önce kırmızı halı seramonisinde basınla buluştu.

Basının karşısına rastalı peruğuyla çıkan Halil Söyletmez: “Instagram’da ben bir kampanya başlattım.

Dedim ki eğer bu fotoğraf 200 000 like alırsa galaya bu perukla giderim. O yüzden burada böyleyim ama çok da terletti çünkü aslında kelim” dedi.

İŞTE GALADAN İLGİNÇ VE RENKLİ ANLAR;

BİZİ İLK FİLMDE YERDEN YERE VURDULAR

Söyletmez yeni filmini şu cümlelerle anlattı: “İlk film bizim ilk deneyimimz olduğu için biz de kendi doğrularımızı, yanlışlarımızı, eksikliklerimizi tarttık.

Biz ilk filmde çok eleştiri aldık, yerden yere vurdular bizi. Bu eleştirileri haklı da bulduk. Belli bir oranda da eleştirilere hak verip biz daha iyisini yapabiliriz diyerek Cumali Ceber 2’yi yaptık.

Oyuncusundan yönetmenine, senaryosundan set ekibine kadar çok büyük bir değişiklik gösterdi ikinci film.

Herkesin rahatlıkla ailesiyle izleyebileceği, yaş sınırı olmayan bir film yaptık. Cumali’yi Anada’da Antalya’da ve Hatay’da görüyoruz. Vahim bir maceranın içinde buluyor kendisini.

ACUN ILICALI’YA SELAM

Basın mensuplarıi flmdeki Survivor yarışmasına yapılan göndermeyi sorunca Halil Söyletmez:

“Filmde bir survivor göndermemiz var. Ajlık Oyunları adı altında sevgili Acun Ilıcalı’ya çok güzel bir gönderme yaptık.

Benim en sevdiğim sahnelerden bir tanesidir filmde” dedi. Ardından kendisine Survivor’a katılıp katılmayacağı sorulunca da “Yüzme bilmiyorum o yüzden gidemem” dedi.

BÜTÜN ÖNYARGILARI KIRACAK BİR FİLM YAPTIK

Filmin yönetmeni Kamil Çetin “Herkes gelsin, çoluğuyla çocuğuyla arkadaşlarıyla izlesin diye güzel bir film yaptık.

Cumali Ceber karakteri ile ilgili bütün önyargıları kıracak bir film yaptık. Bu filmin ilkine tepkiler geldi ve ben çoğunluğuna katılıyorum, daha iyi bir film olabilirdi.

Bizim yola çıkış cümlemiz, bütün çocukların rahatça gelip izleyebileceği bir halk kahramanı olan Cumali Ceber hikayesi yapmak oldu.

FENOMENLER “CUMALİ CEBER 2’Yİ ÇOK SEVDİ!

Kahkahalar ve alkışlarla biten “Cumali Ceber 2” için fenomenler şu cümleleri kurdu:

Kafalar grubundan Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı: “Halil bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız, ilk filmden çok daha güzel bir iş yapmış. Tebrik ediyoruz. Youtuber’lar olarak güzel işler yapmaya devam edeceğiz.”

Gizli Aşk ve Şehrin Yolu şarkılarıyla tıklanma rekorları kıran Feride Hilal Akın: “Halil'i ve diğer tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Çok başarılı bir film çekmişler...”

“Cumali Ceber 2” bu hafta(8 Haziran Cuma) beyazperdede sevenleriyle buluşuyor! Cumali Ceber, ikinci macerasında dedesinin arsasını satın alıp yerine AVM yapmak isteyenlere karşı yola çıkıyor.

Anti-kahraman Cumali Ceber bu sefer bir iyilik uğruna yollarda. Çekimleri Adana, Antalya ve Hatay’da gerçekleşen filmin oyuncu kadrosunda Serkan Şengül, Doğa Konakoğlu, Emre Keskin, Esra İşgüzar, İsmail Düvenci, Köksal Engür, Muhammed Cangören gibi isimler de bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.