Daha... AFİŞ VE FRAGMANI YAYINLANDI!

Daha... AFİŞ VE FRAGMANI YAYINLANDI!

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, büyük bir merakla beklenen ‘DAHA’nın afişi ve büyük merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Onur Saylak’ın ilk kez yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmin dünya galası, 3 Temmuz’da 52’nci Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleşecek.

Hakan Günday’ın 2013 yılında çıkan ve büyük beğeni toplayan aynı adlı kitabından uyarlanan ‘DAHA’, 30 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 52’nci Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali yolculuğuna hazırlanıyor.

Avrupa’nın en eski ve önemli festivallerinden olan Karlovy Vary’nin ana yarışma bölümünde büyük ödül Kristal Küre için yarışacak filmin afişi yayınlandı. 

‘DAHA’ proje aşamasında Saraybosna Film Festivali Cinelink, İstanbul Film Festivali Köprüde Buluşmalar ve Antalya Film Forum’a katılmıştı.

Oyuncu kadrosunda ise Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Tuba Büyüküstün, Uğur Aslan, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Kaan Uluca, Lara Aysal, Onur Akgülgil ve Pervin Bağdat gibi isimler rol alıyor.

 

FİLMİN KONUSU

14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. Gaza’nın ergenliği, babasının baskıcı karakteri ve sürekli gözlemlediği göçmenlerle geçmeye başlar. Gaza, babası gibi şiddet ve baskı üzerine bir hayat mı kuracaktır yoksa o da bir göçmen mi olacaktır?

DAHA'DAN İLK FRAGMAN - İZLE

 

 
 
 
 
Mute
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.